• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Disney Flygplan

Disney flygplan är förmodligen en av de absolut populäraste filmerna för barn. Filmen handlar om det flygrädda flygplanet Dusty som vill ställa upp i världens största flygtävling. Anordna tidernas barnkalas med Disney flygplan som tema! Här hittar du mängder av fina dekorationer till kalaset.

Disney Flygplan

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Högtflygande planer med Disney flygplan

För att skapa ett lyckat barnkalas med tema av Disney flygplan är det viktigt att bordet är perfekt. För att duka både praktiskt och snyggt kan du använda dig av våra smarta dekorationer. Här hittar du snygga muggar, dukar, tallrikar och mycket annat som du enkelt kan slänga när kalaset är slut. Produkterna har motiv av flygplan från filmen och självklart av filmens stjärna – Dusty. Duka snyggt med tallrikar och glas med Disney flygplan och dekorera sedan med fina ballonger, girlanger och servetter. Eftersom flygplan svävar i luften kan det vara passande att fylla ballongerna med helium. Låt ballongerna stiga till taket och knyt fast snygga snören och girlanger som kan hänga ner. Om du inte vill använda helium kan du sätta en liten bit tejp på ballongen och taket.

Ett barnkalas med ett tema från Disney flygplan blir inte komplett utan massor av roliga lekar. Låt barnen sätta fast ögon på flygplanen istället för knorren på grisen. Om ni har en radiostyrd helikopter eller flygplan hemma kan barnen även tävla mot varandra. Hos oss kan du köpa roliga saker som gör kalaset mycket mer stämningsfullt. Här finns även fina ansiktsmasker som barnen kan ta på sig. Som avslutning på ett lyckat kalas är det såklart kul att dela ut godispåsar till alla gäster. Här kan du köpa snygga godispåsar med motiv av Disney flygplan. Efter mycket lek och god mat är förmodligen de flesta barnen trötta. Kanske kan det passa med en liten filmstund som avslutning? Filmvalet är väl givet…