• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Disney Cars

Klara, färdiga kööör! Ett barnkalas med Disney Cars som tema blir garanterat en stor hit. Den snabba racingbilen Blixten McQueen fångade alla barns hjärtan när filmen nådde biodukarna. Nu kan du anordna det bästa kalaset någonsin med våra snygga dekorationer till ett Disney Cars-kalas!

Disney Cars

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Ett fartfyllt barnkalas med Disney Cars

Disney Cars gjorde en stor succé när den kom 2006. Berättelsen om racerbilen Blixten som ska tävla i Pistongcupen men som råkade hamna i den lilla byn Kylarköping vann publikens och framförallt barnens hjärtan. Idag finns det knappt någon som inte sett filmen. Om ditt barn älskar Disney Cars kan du anordna ett barnkalas med biltema. Här hittar du mängder av festliga produkter och dekorationer som går i Disney Cars-tema. Med praktiska muggar och tallrikar i papp och med snygga dukar med bilar på, kan du skapa både en smart och snygg dukning. Efter middagen kan du slänga dukningen och slippa besväret med disk. För att verkligen skapa den där rallykänslan på kalaset kan du dekorera med ballonger i rött, blått och grönt. Sätt två flaggor med vitsvart rutmönster i tårtan för maxad effekt.

Disney Cars passar utmärkt som kalastema och särskilt om även lekarna går i rallytema. Kanske kan du bygga en liten racerbana som barnen kan tävla med leksaksbilar i. Andra lekar som hela havet stormar, ett-två-tre-rött ljus är också bra alternativ. Med våra snygga godispåsar med Disney Cars-motiv får barnkalaset en perfekt avslutning. Fyll godispåsarna med passande godis som t.ex. Ahlgrens bilar eller liknande. Fiskedamm brukar vara populärt men annars kan du även gömma godispåsarna i hemmet någonstans och låta barnen leta. I vårt sortiment av Disney Cars kan du hitta allt du behöver för att skapa ett minnesvärt barnkalas med tuffa bilar och roliga lekar. Börja planeringen redan idag med våra Disney Cars-produkter för barnkalaset.