• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Camouflage

Anordna det tuffaste barnkalaset någonsin med camouflage som tema på kalaset! Grönt, svart och grått är färgerna som gäller och här hittar du mängder av snygga dekorationer till kalaset. Pynta med ballonger, girlanger och en snygg dukning. Låt barnens äventyr börja!

Camouflage

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Roligt med camouflage tema på kalaset

Om ditt barn vill ha ett riktigt roligt barnkalas så är camouflage ett perfekt tema. Med tuffa militärvibbar kan du med fördel ha barnkalaset utomhus. Dekorera bordet med snygga dukar i camouflagemönster. Här hittar du snygga dukar som du kan slänga efter kalaset. För att underlätta städningen efter barnkalaset kan du även köpa snygga tallrikar och muggar i papp. Men ett barnkalas är ju inte komplett utan festliga dekorationer som ballonger, girlanger från taket och flaggor. Här kan du köpa allt du behöver till kalaset i camouflage. Eftersom camouflage är väldigt skogsfärgat kan det vara roligt att köra på det temat och leka olika lekar utomhus. Barnen skulle säkert uppskatta att få bli ansiktsmålade med camouflagefärg.

Istället för de vanliga kalaslekarna kanske du istället kan sätta ihop en rolig hinderbana i trädgården! Dela upp barnen i två lag och låt dem tävla mot varandra. Självklart ska alla få vara vinnare och kanske kan det finnas en godisskatt i slutet av hinderbanan. För att sätta en festlig stämning på kalaset är det bra att förbereda en CD med bra musik. Camouflage är ett utmärkt tema på ett barnkalas och för att allt ska bli perfekt kan du även dekorera själva tårtan. Här hittar du snygga dekorationer som flaggor att sätta i tårtan, gröna motiv att fästa på barnens stolsryggar och mycket mer. Om ditt barn ska ha sitt kalas på sommaren är ett kalas med camouflagetema extra bra. Då kan ni grilla korv, leka utomhus och avsluta med en rolig film.