• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Big Hero 6

Det är inte konstigt att barnen vill ha ett kalas med Big Hero 6-tema, den vita, stora och snälla jätten är lätt att gilla. Om du ska anordna ett roligt kalas med Big Hero 6-tema kan du hitta mängder av praktiska saker till kalaset hos oss.

Big Hero 6

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Big Hero 6 som kalashjälte

På ett barnkalas med Big Hero 6-tema är det såklart givet att dukningen bör gå i rött och vitt. Den stora robotjätten är ju faktiskt vit och sätter på sig en röd dräkt när det blir allvar. Här kan du köpa snygga dukar att dekorera borden med – perfekt för spill samtidigt som det är snyggt. Med fina papptallrikar och muggar med coola motiv av Big Hero 6 är du halvvägs där. Vad som saknas är såklart festliga girlanger från taket, uppblåsta ballonger med Big Hero 6-motiv och musik. Ett tips är att ha filmens soundtrack i bakgrunden. Eftersom filmen Big Hero 6 utspelar sig i en fiktiv värld i en stad som heter San Fransokyo (San Francisco och Tokyo), kan det även vara kul att skriva saker med japanska tecken. Filmens hjälte heter trots allt Hiro Hamada och är en japansk kille.

Ett tips när du ska dekorera tårtan är att du droppar i några droppar med röd karamellfärg. Som pricken över i:et kan du sätta ner ett grillspett med en snygg dekorationsfigur av Big Hero 6. Förutom att du kan köpa snygga och praktiska dukningsprodukter till barnkalaset, kan du även hitta festliga detaljer som passar perfekt både till dukningen och även till lekarna. Om du ska ha fiskedamm kan du till exempel klistra fast bilder på Big Hero 6 på påsarna. Efter mycket lek och stoj på barnkalaset kan det vara skönt för alla gästerna att få slappa framför en bra film – Big Hero 6 såklart! Under tiden får du chansen att plocka undan all mat och disk och förbereda inför tårtan.