• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Angry Birds

De är arga, runda och alla barn älskar dem – vi pratar såklart om Angry Birds. Låt ditt barn ha ett roligt kalas med Angry Birds-tema, barnen kommer att älska det. Här hittar du allt du behöver för att anordna det mest lyckade barnkalaset någonsin.

Angry Birds

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Snygga dekorationer för ett Angry Birds-kalas

Det roliga spelet Angry Birds gjorde enorm succé när det kom år 2009. Idag finns det knappt något barn som inte skjutit iväg arga fåglar mot grisar. När det är dags att fira barnens födelsedag finns det nästan inte något bättre tema än Angry Birds (om ditt barn gillar spelet såklart). Här kan du köpa snygga dekorationer till kalaset som pappmuggar, dukar och tallrikar. Att använda papptallrikar är mycket mer bekvämt jämfört med att behöva stå med disk upp till öronen efter kalaset. För att alla barn ska känna sig extra speciella kan du sätta fast fina Angry Birds-dekorationer på varje stol eller vid varje tallrik. Här kan du hitta snygga symboler med Angry Birds som du kan sätta fast på både girlanger, stolsryggen eller på godispåsen.

Ett tips för att ditt barns kalas ska bli så lyckat som möjligt är att ha olika lekar. Kanske kan du även sätta på Angry Birds-spelet för maxad effekt? För att kalaset ska vara så roligt och stressfritt som möjligt är det alltid bra att förbereda så mycket du kan. Du kan till exempel baka tårtan dagen innan och dekorera den samma dag, eller göra färdigt hela dukningen innan kalasdagen. För att slippa för mycket stress kan det vara skönt att köpa alla dekorationer du behöver för barnets Angry Birds-kalas. Här hittar du allt du behöver för att skapa tidernas Angry Birds-kalas. Ett tips är att barnen klär ut sig till arga fåglar eller små grisar, perfekt på ett Angry Birds-kalas.