• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? Ring oss på 020-12 12 45

Leksaker.seLeksaker.se

Gul

Ett barnkalas med gul som tema kan bli hur sött och mysigt som helst. Dessutom finns det en annan fördel med just denna färg, vi har ett stort sortiment av kalastillbehör och dekorationer som du kan välja mellan. Låt den gula färgen förgylla kalaset på ett vackert och trevligt sätt.

Gul

7 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

7 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

 

Gul passar till de flesta hemmen

Gul är en underbar färg att ha som tema i ett barnkalas. Det är pigg och glad färg som med fördel går att kombinera med flera roliga kalasprodukter som du kan hitta hos oss. För alla tjejer och killar som tycker om färgen finns här ett stort utbud att välja mellan. Du kan antingen välja att göra ett barnkalas helt i gult eller blanda med andra färger för ett fint resultat. Hos oss hittar du flera bra produkter för ditt barnkalas med den vackra färgen som tema. Vi har bland annat samlat ihop papptallrikar i olika storlekar, plastskedar, servetter och muggar för att nämna några av kalasprodukterna. Med hjälp av dessa blir kalaset mycket enklare att duka och även att städa sedan när kalaset är över.

Ett tips kan vara att låta gästerna klä sig i färgtemat, exempelvis genom att bära något som är gult. Skulle barnen inte ha något i den färgen eller råkat glömma bort det, kan du alltid vara redo med en liten gul present till gästerna som de kan ha på sig, som exempelvis små sockar eller slipsar. Denna färg passar inte bara utmärkt till barnkalas, den fungerar även för dop, namngivningsceremonier och andra festliga tillfällen. Beställ allt du behöver för barnkalaset här hos oss och se till att du naturligtvis även förbereder en tårta i samma fina färg. Det är alltid kul när kalastemat blir lyckat och med gul som färgtema så kan det bara bli succé.