• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Färgtema

Att låta barnkalaset ha ett särskilt tema har många fördelar – så varför inte låta temat vara färg? Blanda nyanser av en och samma färg, eller låt en särskild palett dominera. Fantasin sätter gränser, men vårt sortiment ger dig hjälp på vägen, med inspiration och fräscha idéer!

Färgtema

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Många olika kombinationer

Att ha särskilt tema på barnkalaset är en klassiker som sällan går fel. Vanliga teman är pirater och sjörövare, prinsessor, djungeltema, superhjältar, Disney och bilar. Mindre vanligt, men minst lika trevligt, är kalas med färgtema. Detta piffar också upp lokalen och ger, precis som andra teman, inspiration till vilken mat, dryck och vilka tilltugg som kan serveras, men uppfattas ofta som lite mer originellt än annan tematik.

En variant är att välja en specifik färg – varför inte födelsedagsbarnets favoritfärg – som färgtema, och låta det mest gå i denna nyans. Man kan då välja att antingen försöka matcha så mycket som möjligt i en nyans, eller blanda olika nyanser av en och samma färg. En annan approach är att välja ut en mindre palett av olika färger, och sedan blanda dessa färger när man köper in till exempel ballonger, papperstallrikar, plastglas och -muggar, girlanger och partyhattar.

Ytterligare en variant är att låta årstiderna påverka färgvalet. Vi förknippar ju de olika säsongerna med olika färger, och detta kan vara en trevlig inspirationskälla för valet av färgtema. Till exempel kan man med fördel låta ett kalas som äger rum på hösten gå i brunt, orange, lite mörkare grönt och dovare röda nyanser. Denna färguppsättning passar å sin sida kanske inte lika bra på sommaren, eftersom många snarare förknippar sommaren med vitt, blått, ljusgrönt, ljusare gula nyanser och så vidare. Runt Halloween kan man gärna gotta ned sig i svart, silver och orange (efter de klassiska Halloweenpumporna).

I vårt sortiment hittar du kalastillbehör och -artiklar i alla möjliga olika färger. Kombinera fritt eller håll det stilrent – valet är ditt. Klart är i alla fall att ett barnkalas med färgtema sticker ut och blir en minnesvärd tillställning.