• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Safari

Alla älskar de roliga djuren som går att hitta på en safari. Med vårat Safari-tema kan du hitta tallrikar, servetter och kalaspåsar med fina djurmotiv från den afrikanska savannen. Låt de mysiga lejonen, elefanterna, zebrorna och aporna hjälpa dig få till den festliga kalasstämningen.

Safari

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Ett enkelt och roligt tema för alla gäster

Safari är ett utmärkt kalastema. De beror inte bara på att dessa kalasprodukter passar till både pojkar och flickor. Safari är ett tema som du enkelt kan anpassa maten, lekarna och till och med tårtan utefter. De söta servetterna, kalaspåsarna och tallrikarna har fina motiv med de olika djuren. Safari passar utmärkt att använda tillsammans med våra andra kalastillbehör. Du kan exempelvis kombinera kalasprodukterna från Safari med våra prisvärda enfärgade festtillbehör. Matcha de söta djuren med färger som gult, grönt och orange.

Ett roligt sätt att dekorera för små barn är att fylla ett av rummen med mjukisdjur och dylikt. Här kan du även förbereda olika små aktiviteter som barnen kan underhålla sig med. Plocka fram leksaker eller färgpennor och papper och låt barnen leka med varandra på ett naturligt sätt. Glöm inte bort att även ta fram bekväma stolar till föräldrarna, på så sätt kan ni umgås och hålla koll på barnen samtidigt.

Ett tips för att verkligen få till rätt safarikänsla är att använda dig av olika frukter. Med bananer, apelsiner, äpplen och päron har du inte bara fina detaljer som passar till temat. Du har även perfekta snacks och mellanmål till barnen som behöver lite extra energi under kalaset. Dessutom kommer föräldrarna säkerligen uppskatta att det inte blir för mycket socker och godis under kalaset.

Behöver du lite tid för att slappna av eller förbereda tårtan så kan du alltid sätta på roliga filmer med lejon, elefanter och andra safaridjur. Två underbara barnfilmer som passar utmärkt till födelsedagsfesten är Madagaskar från Dreamworks och klassikern Lejonkungen från Disney.