• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

ROCK-A-BYE BABY

Rock-a-bye baby är ett av våra sötaste teman för barnets första födelsedagskalas. Dessa kalasprodukter är fulla av fina motiv på teddybjörnar och gunghästar. De neutrala färgerna gör att produkterna passar perfekt till både pojkar och flickor. Allt du behöver till kalaset hittar du här.

ROCK-A-BYE BABY

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Söta och mysiga nallar och gunghästar

Ditt barns första år är verkligen något som måste firas ordentligt. Det är lika mycket för din egen familjs skull som det är för de lilla födelsedagsbarnet. Som ettåring kommer man sällan ihåg sin första födelsedag, men det är desto mer minnesvärt för alla nära och kära som gör ett besök. Få till rätt stämning direkt med hjälp av söta kalasprodukter från Rock-a-bye baby. På så sätt kan du snabbt och enkelt skapa en trevlig och mysig dag för både dig, dina gäster och ditt lilla kalasbarn.

Att inreda och dekorera ett barnkalas är alltid kul. Eftersom en ettåring inte har några speciella önskemål när det kommer till hur kalaset ska se ut så kan du dekorera födelsedagsfesten precis hur du själv vill. Med hjälp av Rock-a-bye baby produkterna kan du enkelt ge ditt hem en smakfull men ändå festlig känsla.

Många föräldrar tycker att den första tiden går otroligt snabbt. En dag kommer ditt lilla barn att vara en egen fullvuxen person. Se till att verkligen njuta och fira av alla födelsedagar. Dessa kalas är fulla av värdefulla stunder som du kommer att minnas med glädje längre fram i tiden. Se till att du njuter av stunden när kalaset väl är igång. Genom att använda dig av de Rock-a-bye baby kalasprodukter du hittar hos oss på Leksaker.se kan du lättare dekorera kalaset på ett fint sätt. På så sätt får du mer tid över till andra delar som exempelvis roliga lekar, goda maträtter och naturligtvis en stor och fin tårta. Låt oss hjälpa dig att få till det bästa första kalaset till ditt barn.