• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Happi Woodland Pink

Ta hjälp av skogens alla gulliga djur när det är dags för det första födelsedagskalaset. Happi Woodland Pink ger dig prisvärda rosa kalasprodukter med motiv på gosiga små skogsdjur. Vi på Leksaker.se hjälper dig sätta stämningen direkt med hjälp av våra kalastillbehör.

Happi Woodland Pink

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Låt det första födelsedagskalaset bli riktigt minnesvärt

Barnets första födelsedagskalas är en stor dag både för barnet och för dig som förälder och gästerna. Genom att dekorera fint med hjälp av de roliga Happi Woodland Pink dekorationerna kan du se till att det blir en lyckad dag för alla. Happi Woodland Pink har ett tjusigt skogstema med söta små djur. Du hittar bland annat ett motiv där djuren kommer med sin egen stora födelsedagstårta. Happi Woodland Pink går nästan helt i rosa och ger kalaset en gosig och mysig känsla.

Bland de söta djuren hittar du den glada tvättbjörnen, en liten rosa fågel, en trevlig igelkott och en klok liten uggla. Happi Woodland Pink temat kan du enkelt fortsätta med även när det kommer till tårtan och dekorationerna i hemmet. Du kan exempelvis använda dig av olika bär på tårtan som hallon, blåbär och jordgubbar. Varför inte ta in några fina grenar och blommor att använda som bordsdekoration? Dessutom så finns det även gott om roliga skogsinspirerade lekar som barnen kan leka. Ett tips på en rolig lek som små barn alltid tycker om är "Björnen sover".

Allt du behöver för att få till ett trevligt födelsedagskalas för din ettåring hittar du här. Vi har inte bara allt du behöver inför dukningen, som servetter, papperstallrikar och muggar. Vi har även fina kalaspåsar, bestick och många andra praktiska produkter till kalaset. Genom att köpa in allt här från oss direkt blir det lättare att få till kalasstämningen samt även att få bort allt efteråt. Eftersom produkterna går utmärkt att källsortera slipper du en stor del av disken, något som alltid är bekvämt efter ett intensivt och roligt kalas. Låt kalaset bli en trevlig och minnesvärd upplevelse. Med kalasprodukterna från oss kan du luta dig tillbaka och njuta av dagen.