• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Happi Woodland Blue

I skogen finns det gott om gulliga djur som kan hjälpa dig få till den rätta kalaskänslan. Med Happi Woodland Blue får du fina kalasprodukter med vackra motiv på olika skogsdjur. Perfekt för att fira ditt barns allra första födelsedagskalas.

Happi Woodland Blue

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Allt till kalaset finns här hos oss

Den första födelsedagen är speciell både för föräldrarna och för födelsedagsbarnet. En riktigt rolig födelsedagsfest behöver inte bara god mat och en smaskig tårta. Det gäller att få till den festliga stämningen direkt, något du gör på bästa sätt genom att använda dig av Happi Woodland Blue kalasprodukter. Vi tillhandahåller allt du behöver till kalaset, från servetter och tallrikar till fina muggar, kalaspåsar och till och med praktiska plastbestick.

På servetterna, muggarna och tallrikarna från Happi Woodland Blue hittar du motiv med den festliga tvättbjörnen och hans djurkompisar igelkotten och ugglan på. De mysiga djuren är redo att fira med stil, de har till och med tagit med sig en egen jättestor födelsedagstårta. Beställ allt du behöver för att kunna duka upp och dekorera ditt hem inför kalaset på ett enkelt sätt.

Bjud hem alla dina nära och kära till en festlig måltid och lite roliga lekar. Ett tips är att inreda ett litet lekrum för barnen. Där kan du även ta in några stolar och bord till föräldrarna. På så sätt kan ni både kan ha uppsikt över barnen och samtidigt prata och ha det trevligt.

Låt skogen och Happi Woodland Blue inspirera dina lekar. Ett tips är att exempelvis leka den klassiska leken Björnen sover. Denna sånglek är både lätt att lära sig och otroligt uppskattad bland de små barnen.

När festen väl är över så är det många som uppskattar att de slipper diska för mycket. Kalasprodukterna från Happi Woodland Blue går nämligen enkelt att källsortera. Perfekt när du bara vill kunna vila ut lite efter den roliga festen.