• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Fun To Be One Pink

Vill du fira ditt barns första födelsedag på ett kul sätt så är Fun to be one pink perfekta kalasprodukter. Det enkla temat ger festen en trevlig och mysig känsla utan att ta över för mycket. På så sätt kan du njuta mer av den fina stunden.

Fun To Be One Pink

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Fira barnets första födelsedag

Fun to be one pink är enkla och funktionella kalasprodukter som passar perfekt för barnets första födelsedag. Att fylla ett år är minst lika viktigt som att fylla 50 år, men eftersom ditt barn förmodligen inte kommer att komma ihåg kalaset särskilt väl går det bra att dekorera med enklare produkter. Du hittar flera olika bra produkter från Fun to be one pink här hos oss. Vi har servetter, assietter, pappersmuggar och till och med bestick som går i samma fina rosa färg.

En fördel med att köpa hem denna typ av bestick, tallrikar och kalasprodukter är att du slipper slita ut finporslinet hemma. Dessutom så spar du en hel del tid på att behöva diska alltihop. Det är något du kommer att uppskatta när dagen väl är över och det är dags att börja städa upp efter kalaset.

Kombinera produkter från temat Fun to be one pink med våra andra enfärgade produkter. Vi har alla möjliga produkter i olika färger, från rosa och blått till mer neutrala färger som grönt, gult och orange. Kolla gärna runt bland produkterna i vårt sortiment om du vill bli inspirerad.

Fun to be one pink har fina små djurmotiv. Det innebär att du med fördel kan ha ett djurtema på kalaset. Ett tips är att även förbereda ansiktsmålning för barnen och måla deras ansikten till olika djur. Det spelar ingen roll hur duktig du är på att måla, barnen kommer garanterat tycka att det är roligt ändå. Låt oss på Leksaker.se hjälpa dig att få till en kul och minnesvärd födelsedagsfest.