• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Fun To Be One Blue

Det är alltid spännande när barnets första födelsedag närmar sig. Vi på Leksaker.se har allt du behöver för att få till en minnesvärd och mysig dag för både ettåringen och alla gästerna. Kolla igenom vårt Fun to be one blue tema och bli inspirerad redan idag.

Fun To Be One Blue

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Kalasprodukter som passar till alla

När ditt barn fyller ett år och ska fira sin första födelsedag kan det vara lätt att gå överstyr med dekorationerna och detaljerna. Ett tips är att helt enkelt köra på ett snyggt dekorationstema som Fun to be one blue. Då kan du fokusera mer på de andra delarna som exempelvis maten, tårtan och lekarna. Fun to be one blue är enkla och prisvärda kalasprodukter med en vacker blå färg. Dessa kalasprodukter går utmärkt att använda till alla typer av kalas, både helt själva eller i kombination med några av våra andra temaprodukter. Du hittar många bra tillbehör till kalaset här. Vi har servetter både med och utan tryck, trevliga kalaspåsar, rymliga pappersmuggar och både tallrikar och assietter för tårtätandet.

Om du redan har många liknande blå färger i hemmets inredning så kan du använda kalasprodukter från Fun to be one för att framhäva dessa färger. Med Fun to be one blue kalasprodukter kan du även ordna till roliga teman själv. Eftersom du hittar söta små djurmotiv på muggarna och servetterna kan du med fördel låta kalaset ha ett djurtema. Måla barnen med ansiktsfärg och låt de själva bestämma vilket djur de vill vara.

Oavsett hur du vill att ditt 1-års kalas ska se ut, så kan du köpa allt du behöver här hos oss. Kolla gärna runt i vårt sortiment om du vill bli inspirerad. Se bara till att slappna av och njuta av kalaset själv. Det är trots att ditt barns första kalas, låt det bli ett lyckligt minne även för dig.