• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Djungel Djur

Lejon, zebror, giraffer och små apor. Låt de roliga djungeldjuren hjälpa dig att få till ett trevligt och mysigt barnkalas. Vi på Leksaker.se har allt du behöver för att få till djungeltemat. Läs mer om hur du kan använda våra roliga Djungel Djur-kalasprodukter till ditt barnkalas för ettåringen.

Djungel Djur

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Roliga djungel djur som barnen älskar

I den djupa djungeln sover lejonen och alla de andra roliga djungeldjuren, åtminstone tills barnkalaset är igång. Med Djungel Djur som tema till barnkalaset kan du snabbt och lätt få till den rätta djungelstämningen. Använd dig av färger som grönt, gult och orange när du dekorerar. Detta kan du göra enkelt genom att köpa in matchande servetter, tallrikar och ballonger från vårt stora sortiment. Om du har växter hemma kan du alltid placera de runt kalasrummet för att på så sätt öka djungelkänslan. Du kan även använda dig av olika frukter som exempelvis banan och apelsin.

Djungel Djur är ett tema som passar både killar och tjejer. Ett tips är att förbereda ansiktsmålning så att du kan måla barnen till olika djungel djur. Att bli målad till ett lejon eller ett annat djur från djungeln är inget som händer varje dag. Om du vill låta barnen vila lite efter alla roliga lekar kan du alltid sätta på Disneys älskade Lejonkungen på TV. På så sätt får du även lite tid över för att fixa till tårtan eller bara ta det lugnt tillsammans med de andra föräldrarna.

Om du vill att även tårtan ska gå i samma Djungel Djur-tema har du flera möjligheter. Du kan exempelvis använda dig av en tigertårta eller måla enkla ränder på en gräddtårta för att skapa en zebratårta. Även en vanlig grön prinsesstårta passar bra in i temat. Använd dig av de papptallrikar eller plastskålar du hittar hos oss. På så sätt blir det även lättare för dig att ta bort allt och diska efteråt.