• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Busy Bees

Är det dags för ditt barns första kalas? Som ettåring kanske man inte riktigt förstår vad det är som händer, men det är alltid roligt att träffa andra och smaka på goda tårtor. Vi hjälper dig att få till ett riktigt roligt barnkalas på ett enkelt sätt med Busy Bees.

Busy Bees

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Färgglada och roliga bin

Busy Bees är ett härligt kalastema som verkligen sätter stämningen på topp. De gulliga bina ger barnkalaset en somrig känsla direkt. Hos oss på Leksaker.se kan du köpa allt till ditt barnkalas. Vi har prisvärda papptallrikar, pappersmuggar, servetter och kalaspåsar med de fina små bina som motiv. Busy Bees är ett kalastema som passar utmärkt till både små killar och tjejer som ska fira sin första födelsedag.

Eftersom de trevliga bina ger en riktig sommarkänsla kan du enkelt dekorera med detta i åtanke. Använd exempelvis en grön duk på matbordet så blir det som en festlig gräsmatta. Ta gärna in lite vackra blommor från trädgården om du har möjlighet. En av de stora fördelarna med att köpa in kalastillbehör från Busy Bees är att dessa även går så bra att matcha med många andra typer av prydnadsprodukter och teman. Hos oss på Leksaker.se hittar du ett stort sortiment med produkter och tillbehör till alla sorters barnkalas. Du kommer garanterat att hitta något du tycker om.

En rolig lek som du enkelt kan anpassa till det roliga bi-temat är fiskedamm. Istället för att använda en vanlig "krok" så kan du istället använda dig av ett litet bi. Låt sedan barnen hämta alla roliga små kalaspåsar med hjälp av bina. Du kan hitta kalaspåsar från Busy Bees hos oss som passar perfekt för denna typ av roliga lekar. Vi har även allt du behöver till själva tårtan och tårtätandet. Gör det enkelt för dig själv och köp in allt du behöver inför barnkalaset här hos oss på Leksaker.se.