• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Baby Mimmi Pigg

Vill du anordna det sötaste och mysigaste barnkalaset så är baby Mimmi Pigg ett säkert kort. Med sitt sockersöta utseende är den populära karaktären från Disney perfekt för alla typer av kalas för de små. Du hittar allt du behöver till kalaset här hos oss.

Baby Mimmi Pigg

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

En av Disneys mest älskade karaktärer

Du ser ofta Mimmi Pigg hand i hand med Musse Pigg, den första och mest välkända av Disneys tecknade personligheter. Även om Musse kom först så är det många barn över hela världen som föredrar Mimmi Pigg. Det beror säkert på att hon alltid är så snäll och generös mot sina vänner samt hjälpsam när det verkligen behövs. Med Baby Mimmi Pigg som tema till ditt barnkalas kan du snabbt och enkelt få till den roliga kalasstämningen genom att använda dig av banderoller, girlanger och andra fina kalasprydnader.

Se till att barnkalaset blir ett glatt minne för ettåringen och alla gästerna, stora som små. Med hjälp av de fina servetterna, papptallrikarna och muggarna från Baby Mimmi Pigg temat är det enkelt att duka upp på ett trevligt sätt. En fördel med kalasprodukter från Baby Mimmi Pigg är att du även slipper diska efteråt. De flesta kalasprodukterna går att källsortera eller spara inför nästa år. Ett tips om du vill undvika att ge barnen för mycket socker och godis under kalaset är att istället bjuda på olika frukter. Det är något som både du och de andra föräldrarna förmodligen kommer att uppskatta.

Förutom Baby Mimmi Pigg kan du även hitta flera andra av Disneys älskade karaktärer till ditt barnkalas här hos oss på Leksaker. Vi har inte bara de klassiska figurerna som Musse och Mimmi Pigg, du hittar även olika prinsessor som exempelvis Elsa från Frost. Vi hjälper dig att anordna ett fint barnkalas genom alla våra kalasprodukter. Kolla igenom vår hemsida och bestäm ett tema till barnfesten redan idag. Vi har allt från tallrikar, muggar och bestick till servetter, kalaspåsar och fina skålar.