• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

1-årskalas

Vi på Leksaker.se älskar kalas och födelsedagsfirande, och hjälper mer än gärna dig som planerar att bjuda in till 1-års kalas! Köp de nödvändiga tillbehören hos oss, och ge ditt barn ett första födelsedagsfirande värt namnet! Handla redan idag och dra nytta av våra förmånliga fraktkostnader!

1-årskalas

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan
 

Kul för gäster i alla åldrar

1-års kalas är roliga för gäster i alla åldrar. För de allra minsta barnen, till exempel födelsedagsbarnet, - festens mittpunkt - är det gott och trevligt att äta och dricka gott. För föräldrarna är det trevligt att umgås och fika med likasinnade, och med vänner och bekanta. De lite större barn som eventuellt närvarar får tillfälle att leka med varandra, och prata och fika med de vuxna. Även om minstingen kanske inte förstår så mycket av själva konceptet bakom sitt 1-års kalas så finns alla förutsättningar för att de på plats får en trevlig dag!

Detta kräver dock viss planering, och noggranna förberedelser. Vi på Leksaker.se har allt som kan behövas till 1-års kalaset, så har du väl hittat till den här sidan är skeppet mer eller mindre redan i hamn. Här kan du nämligen bläddra bland en rad olika produkter som gör 1-års kalaset till en lyckad tillställning. Vi erbjuder också fast frakt, vilket lämpar sig extra bra om man lägger större beställningar – till exempel inför ett stundande barnkalas. Det blir nämligen inte dyrare leveranskostnader om man beställer fler och/eller tyngre saker – avgiften håller sig på en och samma nivå, oavsett om du skickar efter en eller tio produkter.

Här kan du också hitta inspiration till ditt 1-års kalas. Vårt utbud täcker de flesta behov och teman, så här hittar du med största sannolikhet precis det som behövs till just er fest. Och skulle det nu vara så att det inte redan spikats ett tema för 1-års kalaset, så fungerar vår hemsida som en inspirationsbank. Bläddra mellan olika produkter och kategorier och få idéer till 1-års kalaset!