• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Ballonger

Vi på Leksaker.se har ett stort utbud av festliga och färgglada ballonger, som livar upp stämningen på barnkalaset och gör det fint och trevligt. Köp ballonger till billigt pris och utnyttja vårt förmånliga frakterbjudande. Gör inte misstaget att glömma bort eller nedprioritera denna viktiga festdetalj!

Ballonger

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Perfekt till barnkalaset

Att ha fullt med ballonger på barnkalaset är minst lika viktigt som att ha bra musik, god tårta och trevliga gäster. De livar upp stämningen i festlokalen, samtidigt som de är roliga att titta på, och roliga att leka med. Många tycker också att det är kul att smälla ballonger – ett klassiskt bus som aldrig går ur tiden.

De allra flesta ballonger är lätt äggformade, fulla med vanlig luft och förslutna med en knut i ena änden. Dessa är perfekta att ha som prydnader och dekorationer, och många barn tycker att de är roliga att knäppa eller sparka iväg. Fyller man dessa med helium, eller någon liknande gas, så stiger de. Denna klassiska ballongtyp är ofta gjort av ett slags gummiliknande plast som de allra flesta känner igen, men på stadsfester, tivoli och festivaler är det också vanligt med ballonger tillverkade i prasslig PVC-plast.

Ytterligare en variant som är mycket festlig och kul, är de avlånga ballonger som kan formas till så kallade ballongdjur. Det är ofta rätt svårt för nybörjaren att själv ge sig på att göra ballongdjur, men med lite träning kan man skapa riktigt häftiga skulpturer. Att ha någon som kan göra detta på ett barnkalas bäddar för mycket skratt! För den som inte vill hyra in ett ballongdjursproffs finns det gott om instruktionsfilmer på YouTube att titta på, och lära sig med.

Här på Leksaker.se hittar du ballonger i varierande storlekar, färger och motiv. För den som planerar att anordna ett barnkalas är ballonger A och O, en ofta förbisedd detalj som faktiskt kan göra stor skillnad för helhetsupplevelsen av festen!