• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Baka

Ett barnkalas eller födelsedagsfirande är inte komplett utan tårta och annat bak! Vi har flera baktillbehör till kanonpriser i vårt sortiment. Oavsett om det är stora eller små bakverk som gästerna ska bjudas på finns här allt som kan behövas för den perfekta festen!

Baka

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Vi har bakprylarna!

Att baka är väldigt roligt, och resultatet blir ofta supersmarrigt! Att ställa fram nygräddade kanelbullar, välsmakande kakor eller en födelsetårta kan verkligen liva upp stämningen på födelsedags-, eller barnkalaset – en mer eller mindre garanterad hit, oavsett gästernas ålder!

Planeras det för fullt inför ett stundande barnkalas? Vi har all de nödvändiga prylar som behövs till baket, oavsett vad det är som skall bakas. Tårta är mer eller mindre ett måste för kalaset. Om man inte planerar att överraska sitt barn med till exempel ett särskilt tårtmotiv, så kan det finnas en poäng i att låta barnet vara med under baket. Då får föräldrarna nämligen lite avlastning, plus att barnet känner att den gör en insats och får möjlighet att påverka och hjälp till i förberedelserna. Barn som involveras i matlagning och bakning brukar också förknippa mat med något positivt, och med lite tur kan man på så sätt minska mattrots och protester även i vardagssammanhang.

Det är dock inte bara till födelsedagskalas som det kan vara på sin plats med bakat. De senaste åren har det blivit allt populärare med halloweenfester i oktober, och dessa är ypperliga tillfällen att bjuda på fantasifulla, smakrika kreationer. I USA, där man firat halloween under mycket längre tid än här i Sverige, har man renodlat allahelgonabaket, och på halloweenkalasen och festerna där borta är det mer eller mindre standard att gästerna bjuds på kakor och bakelser med skräcktema.

Även under sommarfester, till exempel midsommarfiranden eller examensfiranden, är det helt på sin plats med bakat. Sommartårtor, med grädde och jordgubbar, går till exempel aldrig ur tiden – samma sak kan sägas om de klassiska kaksorterna som generationer av svenskar mumsat på i årtionden.

Köp dina bakprylar hos oss på Leksaker.se!