• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Welcome Baby

Vad är väl mer spännande än att vänta ett barn? Fira in den stora händelsen genom att hålla en mysig babyshower med Welcome baby tema. Här hittar du allt du behöver för din babyshower. Underlätta aftonen med våra smarta och fina produkter.

Welcome Baby

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Pojke eller flicka?

Att bli förälder är en av de största händelserna i livet! Du väntar ett barn, det är ju fantastiskt! Låt dina vänner komma över till dig för att fira livet i din mage. Med söta produkter för din babyshower kan du snabbt skapa en festlig och härlig atmosfär hemma. Welcome baby är vårt tema för babyshower som innehåller gulliga djur. Här hittar du ett stort sortiment av fina servetter, muggar, godispåsar och bestick i glada färger. Temat är apor, hur gulligt är inte det? Alla blivande föräldrar vet inte vilket kön bebisen kommer att få, då kan det passa utmärkt att använda dig av vårt sortiment av Welcome baby. Welcome baby är nämligen ett tema som varken går i blått eller rosa utan något mer neutralt – gult och grönt.

Att duka med våra pappmuggar och tallrikar är otroligt bekvämt eftersom du slipper disken. Och som väntande mamma är ju tråkig disk något av det sista du vill fixa med. Welcome baby är perfekt för din babyshower eftersom de pigga färgerna genast livar upp stämningen. Bjud över dina närmsta vänner och din familj och låt alla välkomna den lilla bebisen. Ett tips är att fixa i ordning ett buffébord. På så sätt kan du i lugn och ro förbereda maten redan dagen innan. Ställ fram goda tillbehör och frukter så att dina gäster kan äta och ha trevligt. Njut av hela dagen – en babyshower är till för dig som mamma och för det lilla livet i din mage. Luta dig tillbaka i en skön fåtölj och ha en trevlig dag tillsammans med dina nära och kära.