• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Umbrellaphant Rosa

Umbrellaphant rosa är ett av våra sötaste babyshowertema. Här hittar du en gosig elefant gjord av tyg. Elefanten håller upp ett fint litet paraply som skydd mot alla regnande hjärtan. Vill du ha de sötaste temat för din babyshower så är Umbrellaphant rosa perfekt.

Umbrellaphant Rosa

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Ett tema som fokuserar på färgen rosa

Att hålla i en babyshower är mer jobb än vad man först anar. Det handlar inte bara om att skicka ut inbjudningar och hoppas på det bästa. Genom att planera dagen med lekar och aktiviteter, ordna god mat och en fin tårta samt se till att dekorationen och dukningen är på topp kan du få till en riktigt minnesvärd babyshower. Vi på Leksaker.se kan göra jobbet enklare för dig genom vårt fina babyshowertema Umbrellaphant rosa. Du hittar fina motiv på en gullig tygelefant och allt går i olika nyanser av rosa. På så sätt passar de bra om det är en liten flicka som väntas. Du kan även fortsätta med temat genom att dekorera med rosa ballonger och liknande.

Vi har flera bra babyshowerprodukter med Umbrellaphant rosa tema. Du kan hitta både pappersmuggar, tallrikar och servetter med fina motiv från temat. Dessutom så har vi även fina enfärgade babyshowerprodukter som du med fördel kan använda dig av. Dessa passar utmärkt till Umbrellaphant rosa temat och gör att du kan få till fina färgkombinationer. Eftersom Umbrellaphant rosa produkterna är gjorda av material som plast och papper blir det enklare för dig att städa upp efteråt. Du kan enkelt källsortera produkterna, något som alltid är skönt eftersom det sällan finns energi över för att diska när dagen väl är slut.ke

Att ordna en babyshower är mer jobb än vad man tror. Se till att du får hjälp med både planeringen och genomförandet, på så sätt kan du själv njuta mer av stunden istället för att stressa. Välj ett av våra babyshowerteman för att göra det lättare för dig själv.