• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Umbrellaphant Blå

Som gravid kvinna är det många känslor som går genom kroppen och du är säkert otroligt förväntansfull på det lilla barnet. Bjud hem dina vänner och familj på en mysig och rolig babyshower – för att fira ditt blivande moderskap. Här hittar du Umbrellaphant blå, ett gulligt tema!

Umbrellaphant Blå

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Blått är flott!

Umbrellaphant blå är vårt babyshowertema med den lilla söta elefanten. Om du väntar en pojke eller om du helt enkelt älskar färgen blå, är Umbrellaphant blå ett utmärkt val. Här kan du köpa både pappmuggar, tallrikar och vackra servetter till din babyshower. Eftersom du förmodligen kommer ha en del att stå i på kalaset kan det vara skönt att slippa ta itu med disken efteråt. Med tallrikar och muggar i papp går det snabbt att källsortera efter din babyshower. Att låta din babyshower gå ett och samma färgtema blir både mer enhetligt och otroligt festligt. Blås gärna upp ballonger i blått och vitt och dekorera med vita rosor eller liknande. För att alla ska ha det så roligt och trevligt på din babyshower som möjligt, kan du ordna lekar. Ett tips är att skriva ut små lappar till varje gäst och lägga de på varje tallrik.

På lappen kan du skriva ner "önskningar för bebisen". Påbörja meningar som "Jag hoppas att du lär dig...", "Jag hoppas att du får..." och liknande meningar. Låt gästerna fylla i sina egna svar och lyckönskningar till det blivande barnet. En rolig present för ditt barn att läsa senare i livet. När det kommer till maten på din babyshower kan du duka upp ett buffébord. Då slipper du själv gå omkring och servera dina gäster. Kanske kan du bjuda på blåa muffins? Perfekt för Umbrellaphant blå temat. Gå igenom vårt sortiment av festliga babyshowerprodukter och få nya idéer till den roliga dagen. Umbrellaphant blå är ett utmärkt tema för dig som väntar en liten prins.