• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Tiny Feet

Tiny Feet är ett enkelt tema med fina ljusa motiv på sina bebisprodukter. Du kan hitta servetter, tallrikar och muggar med fina bilder på barnvagnar, nappar och haklappar. De ljusa färgerna låter dig skapa en glad stämning till din babyshower.

Tiny Feet

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Pastellfärger som livar upp

Att anordna en babyshower är en gammal tradition som en gång i tiden handlade om att utbilda blivande mammor. Det var under en tid då kunskap inte var lika lätt att hitta och då samlades de erfarna mammorna för att dela med sig av sina råd och erfarenheter till den blivande mamman. Än idag är det en fin tradition men istället för att vara utbildande så har den utvecklats till något annat. Idag handlar en babyshower mer om att fira den kommande födseln och omge den nya mamman med kärlek, stöd och glada känslor. Vi på Leksaker.se vill gärna hjälpa dig få till den bästa möjliga dagen. Genom vårt babyshowertema Tiny Feet blir det lättare att skapa en minnesvärd babyshower.

Vi gör det lättare för dig att anordna en babyshower genom att tillhandahålla allt du behöver på samma ställe. Med temat Tiny Feet kan du enkelt få till en livfull stämning. Vi har många bra Tiny Feet babyshowerprodukter som du kan använda dig av, från servetter och muggar till tallrikar, bestick och kalaspåsar. Du kan alltid kombinera temaprodukterna från Tiny Feet med våra enfärgade babyshowerprodukter. Allt du behöver till din babyshower hittar du hos oss helt enkelt.

Kom ihåg att du faktiskt även ska njuta av stunden också. Ta gärna hjälp av vänner och familj för att fixa till din babyshower på bästa sätt. Det blir dessutom roligare om ni är många som hjälps åt. Eftersom våra babyshowerprodukter är gjorda av papper och plast så går de bra att källsortera. På så sätt slipper ni spendera lång tid med att diska efteråt.