• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Little Miss or Little Man

Little Miss or Little Man är ett kul babyshowertema som är lätt att fortsätta med även när det kommer till dekorationen. Det är perfekt om du inte vet vilket kön barnet kommer att ha eller om du vill överraska gästerna med svaret.

Little Miss or Little Man

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Vi har alla produkter du behöver för en bra babyshower

En babyshower var en gång i tiden ett sätt för nya mammor att få tips och råd från erfarna mammor. Det var ett bra sätt att utbilda blivande mammor under en tid då kunskap inte var lika lätt att komma åt. Idag är det lättare att både prata om moderskap och även att själv hitta information på nätet. Traditionen att hålla en babyshower finns än idag men är istället mer inriktad på att fira de glada nyheterna och den kommande födseln än att utbilda mamman. Vi på Leksaker.se kan hjälpa dig få till en riktigt minnesvärd babyshower genom våra Little Miss or Little Man babyshowerprodukter.

Med Little Miss or Little Man temat får du servetter, tallrikar och muggar med två olika sidor, en blå pojksida och en rosa flicksida. Temat fungerar utmärkt att använda om du själv inte har tagit reda på vilket kön barnet kommer att få. Det kan även fungera som en bra överraskning om du redan vet barnets kön och vill kunna överraska dina nära och kära. Du kan alltid dra ut på avslöjandet och ge lite hintar under din babyshower för att göra det lite roligare. Vi har även passande enfärgade blå och rosa produkter till din babyshower. Du hittar både tallrikar, plastbestick, servetter och en hel del annat här hos oss. Med Little Miss or Little Man får du fina babyshowerprodukter.

Låt Little Miss or Little Man temat visa sig även i detaljerna för din babyshower. Du kan exempelvis enkelt dela upp en tårta på två delar genom att använda dig av jordgubbar och blåbär. Genom produkterna du hittar hos oss kan du fira den kommande födseln med massor av kärlek.