• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Happi Tree

Bjud in alla dina närmsta vänner och familj till en minnesvärd babyshower. Med Happi Tree får du ett trevligt tema med söta små skogsdjur. Temat passar perfekt oavsett om du väntar en pojke eller en flicka. Vi har allt du behöver för att fixa en riktigt fin babyshower.

Happi Tree

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Ett fint tema som passar utmärkt till din babyshower

Att föda ett barn är en händelse som kommer att förändra ditt liv. Det spelar ingen roll om det är ditt första barn eller om du redan har barn sedan tidigare, en ny familjemedlem är alltid värt att fira. Genom att anordna en babyshower kan du både få fina presenter och även omge dig med kärlek från dina nära och kära. Vi hjälper dig få till den rätta stämningen genom våra babyshowerprodukter. Happi Tree är ett utmärkt tema till din babyshower.

Happi Tree temat består av fina motiv med skogsdjur. På assietterna hittar du exempelvis två ugglor, en ugglemor och hennes lilla ugglebarn. Du har även en fin igelkott som dyker upp på tallrikarna och servetterna för att gratulera. Stilen och designen är färgglad och har vackra pastellfärger. Du kan välja assietter som har blå eller rosa kanter. Happi Tree gör det även enkelt att fortsätta med skogstemat även när det kommer till inredningen och dekorationen. Ett tips är att plocka några fina blommor och även dekorera med kottar och grenar med vackra gröna blad.

Du kan enkelt balansera de gröna färgerna från växterna och bladen med hjälp av våra enfärgade babyshowerprodukter. Matcha dekorationen och inredningen med färger som grönt, gult och orange. Vi på Leksaker.se har allt du behöver för att verkligen få till en bra och mysig stämning till din babyshower. Gör det enkelt för dig själv och välj tillbehören från Happi Tree temat. Eftersom produkterna består av papper eller plast är de dessutom enkla att källsortera.