• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

A New Little Prince

Det finns få stunder som är lika minnesvärda och härliga som en babyshower. Att familjen ska utökas är verkligen något som är värt att fira. Om det är en liten pojke som väntas så är temat A new little prince perfekt.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Vi hjälper dig få till stämningen

Hos oss på Leksaker.se hittar du allt du behöver för att få till en riktigt bra babyshower. Vi tillhandahåller inte bara alla leksaker och presenter du behöver, hos oss kan du även köpa in passande dekorationer och tillbehör till det fina eventet. Med temat A new little prince får du exempelvis servetter, pappmuggar och tallrikar med en fin design. Dessa gör det inte bara enkelt att duka upp och servera alla gästerna på ett snyggt sätt. Eftersom tillbehören går att källsortera snabbt och lätt slipper du diska i flera timmar efteråt. Att dekorera och ordna en babyshower blir mycket lättare när du väljer temat A new little prince. Med A new little prince kan du exempelvis bjuda på prinstårta, vilket är en prinsesstårta fast med en annan färg på marsipanöverdraget.

Tanken bakom en babyshower var en gång i tiden att mammor skulle dela med sig av råd och erfarenheter till den blivande mamman. Presenterna var i första hand praktiska och hela tillställningen var mer inriktad på att lära sig. Idag har det istället blivit mer inriktat på att fira den blivande familjemedlemmen med nära och kära. Det är inte bara kvinnor som har babyshowers, även män är varmt välkomna att hålla eller delta i de glada eventet. Det är ett utmärkt tillfälle att samla ihop alla dina vänner och ha en rolig och minnesvärd stund tillsammans. Använd dig av de kalasprodukterna du hittar hos oss för att få till en riktigt fin dag. Med A new little prince temat kommer du snabbt och smidigt kunna skapa en lyckad babyshower.