• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Baby Shower

Fira den stundande födelsen, och inträdet i föräldraskapet, med en trevlig baby shower! Under dessa tillställningar kan de som redan har erfarenhet av hur det är att vara föräldrar ge råd och tips angående det som komma skall, men också skänka roliga och praktiska gåvor till de blivande föräldrarna!

Baby Shower

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan
 

Fira föräldraskapet

Traditionen med baby shower är relativt ny i Sverige. På många håll var baby showern ursprungligen det tillfälle då kvinnor som tidigare fött barn slog sig ned med en havande kvinna och delade med sig av sina erfarenheter, så att den blivande modern skulle stå bättre rustad inför sitt kommande föräldraskap. Idag handlar det mest av allt att fira graviditeten och det faktum att en väninna skall få barn. Själva frasen är inlånad från engelskan, och har ingenting med framträdanden eller uppträdande att göra (det är alltså inte "show" i plural det är frågan om). Istället är det "shower" som i "dusch" som avses – tanken är nuförtiden nämligen att den gravida skall "duschas" i presenter och goda råd.

Det är med andra ord ett ypperligt tillfälle att välkomna den blivande modern – och/eller fadern – in i föräldraskapet, och förse dem med nödvändiga och användbara prylar. Roligt och trevligt för gästerna – kul och praktiskt för den, eller de, blivande föräldern/föräldrarna.

Man behöver givetvis inte bara tänka på föräldern när man ska köpa baby shower-presenter. Istället kan man köpa leksaker och annat kul som barnet kan använda sig av när det väl är fött. Här på Leksaker.se har vi leksaker för barn i alla åldrar, från bäbisar och småbarn upp till de yngre tonåren. Vi har samlat de vanligaste och mest populära presenterna som våra kunder köper för baby showers under den här kategorin, för att på så sätt underlätta navigationen. Du som ännu inte riktigt bestämt dig för vilken gåva du ska ge bort kan bläddra mellan produkterna här, och få inspiration till gåvan. Du som skall hålla i festen kan också här hitta prylar och tillbehör till denna – vi har med andra ord samlat allt som hör baby showers till, på ett och samma ställe!