• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Snuttefiltar

Snuttefiltar är ett av de viktigaste inköpen när det kommer till barn. De är inte bara varma och sköna mot huden utan är även ett sätt för barnen att finna tröst och trygghet. Barnen kan använda filtarna både under dagen och när de är dags att gå och lägga sig.

Snuttefiltar

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan
 

Snuttefiltar som man minns hela livet

Det finns få produkter som blir lika gosade och kramade som våra snuttefiltar. Många gånger så blir det till och med svårt att få barnet att låta filten vara, den ska tas med överallt. Eftersom du med all säkerhet kan förutspå att filten kommer att bli en favorit hos ditt barn så kan du lika gärna passa på att välja en som håller hög kvalitet. Hos oss hittar du flera olika typer av mysiga och fina snuttefiltar. De kommer i olika färger, former och mönster och de är allesammans lika mysiga.

Dagens snuttefiltar är inte längre bara mysiga filtar utan de kommer även i form av olika djur och figurer. Dessa fungerar precis lika bra som de traditionella mjukisdjuren och är en bra kombination av snuttefilt och gosedjur. Ett tips är att använda flera snuttefiltar istället för bara en. På så sätt kan du enkelt tvätta en av snuttefiltarna utan att det blir ramaskri hemma. Du hittar flera olika märken när det kommer till snuttefiltar hos oss. Välj ett par som passar just ditt barn. Snuttefiltar är inte bara mysiga att ha med, de används även när barnen söker trygghet och tröst. Vill du få ditt barn att somna lättare eller bli glad igen så är det favoritsnuttefilten som kommer att hjälpa dig med detta. Alla filtar du hittar hos oss är mjuka och sköna. Gör både dig själv och ditt barn en tjänst och köp in flera gosiga filtar redan idag.