• Fri Frakt (600) kr
 • Leverans 1-2 dagar
 • Öppet Köp
 • Bonus på allt
 • Behöver du hjälp? Ring oss på 020-12 12 45
#

Leksaker.seLeksaker.se

Mobiler & Speldosor

Bara för att de yngsta barnen oftast spenderar sin tid på rygg så behöver de ju inte ha tråkigt för det? Med våra mobiler & speldosor kan de nyfikna småttingarna underhålla sig själva. De färgglada leksakerna har inte bara roliga ljud, de har även lustiga former och utseenden.

Mobiler & Speldosor

9 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

9 Produkter

Till toppen av sidan
 • Fisher Price, Barnvagnsleksak - Lejon

  Det här lejonet är den perfekta lilla lekkompisen för småttingar på vägen! Den här aktivitetsleksaken för barnvagnen är ett mjukt och gosigt lejon i plysch, med tassar har trampdynor i satin och det broderade ansiktet inramas av en satinman. En bitleksak i form av en groda och färgglada rasselringar sitter fästa på armarna. En hängare i nacken gör det lätt att fästa lejonet på alla slags barnvagnar.

  Från 0 månader.

  Learn More
  Pris: 189 kr

 • Fisher Price, Vagnleksak Aktivitets kompisar

  Ta med leken överallt med denna vagnleksak från Fisher Price. Med denna leksak kommer barnet aldrig ha tråkigt i vagnen. Den aktiverar och stimulerar barnets sinnen, det är ett utmärkt val för att hjälpa barn att utveckla sensoriska färdigheter samt grovmotorik. Med de lätta fästet passar den alla barnvagnar för att fästa vagnleksaken. Learn More
  Pris: 169 kr

 • Fisher Price, Vagnmobil Giraff

  Med denna vagnmobilen i form av en giraff kommer ditt barn alltid ha roligt på vagn-turer med Learn More
  Pris: 179 kr

 • Jabadabado, Mobil Safari

  Titta på djuren när de dinglar fint från mobilen. Mobilen är gjord i trä och har diverse färgglada safaridjur hängande från sig, så som giraff, flodhäst och krokodil. Observera att den är avsedd som dekoration och bör tas bort då barnet kan nå den själv. Mobilen levereras i en fin presentförpackning och är perfekt att ge bort vid exempelvis babyshower eller dop. Learn More
  Pris: 199 kr

 • Jabadabado, Musikmobil, Moln Blå

  Titta på stora blåa molnet, stjärnor och de fina luftballongerna när de dinglar fint från mobilen. Mobilen spelar fin musik som hjälper dig att somna eller att hålla dig lugn. Observera att den är avsedd som dekoration och bör tas bort då barnet kan nå den själv. Mobilen levereras i en fin presentförpackning och är perfekt att ge bort vid exempelvis babyshower eller dop. Learn More
  Pris: 229 kr

 • Jabadabado, Musikmobil, Moln Rosa

  Titta på stora rosa molnet, stjärnor och de fina luftballongerna när de dinglar fint från mobilen. Mobilen spelar fin musik som hjälper dig att somna eller att hålla dig lugn. Observera att den är avsedd som dekoration och bör tas bort då barnet kan nå den själv. Mobilen levereras i en fin presentförpackning och är perfekt att ge bort vid exempelvis babyshower eller dop. Learn More
  Pris: 229 kr

 • Jabadabado, Speldosa Elefant, Rosa

  Gullig liten rosa elefant med speldosa i skönt mjukismaterial (plysch).

  Speldosan spelar en vaggvisa som är väldigt uppskattat av barnen.

  Runt mjukt fäste som gör den perfekt att fästa i olika saker, som t ex barnvagnen. Learn More
  Pris: 199 kr

 • Jabadabado, Speldosa, Lufballong Blå

  Lyssna på lugnande musik med din alldeles egna och mjuka speldosa från Jabadabado i form av en blå luftballong. Musiken kommer att hålla dig lugn och hjälper dig att somna.

  Passar som gåva vid babyshower eller dop. Learn More

  Pris: 189 kr

 • Jabadabado, Speldosa, Lufballong Rosa

  Lyssna på lugnande musik med din alldeles egna och mjuka speldosa från Jabadabado i form av en rosa luftballong. Musiken kommer att hålla dig lugn och hjälper dig att somna.

  Passar som gåva vid babyshower eller dop. Learn More

  Pris: 189 kr

9 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

9 Produkter

Till toppen av sidan
 

Mobiler & Speldosor

Några av de säkraste och på många sätt mysigaste leksakerna som de yngsta barnen kan leka med är mobiler & speldosor. Dessa kommer i många olika former, från flexibla varianter som går att flytta runt i hemmet och placera på olika ställen till fasta och stabila varianter som ska sättas upp på sängen. Något som alla har gemensamt är att de är populära hos barnen och otroligt söta. Med våra mobiler & speldosor kan barnen underhållas i flera timmar. Dessutom får de barnen att bli lite mer nyfikna och fantasifulla av sig.

Många av dagens mobiler & speldosor spelar små trevliga musikstycken eller har roliga ljud för sig. Dessa är inte bara roliga under dagen utan passar även bra nattetid då barnen ska lägga sig för att sova. Att somna in blir mycket lättare när de kan lyssna på sin favoritlåt genom speldosan eller mobilen.

Små barn har en vild och gränslös fantasi och nyfikenhet. Med de mobiler & speldosor du hittar hos oss kommer både du som förälder och ditt barn att kunna se fram emot mängder av roliga stunder tillsammans. De finns många olika varianter av mobiler & speldosor att välja bland och de kommer bland annat som roliga djur, figurer och andra former. Oavsett om du väljer en speldosa och mobil som du kan ha på golvet eller som fästs på sängen så kommer både du och barnet att ha roligt. Kom ihåg att vi även har många andra bra leksaker att välja bland som passar barn i alla åldrar. Köp in en speldosa och mobil som passar just er.