• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Lektält

Tält för lek och stoj kommer i alla möjliga former. Det finns både mysiga små utrymmen i glada färger och söta mönster samt tuffa och lite fräckare gömställen. Med ett fint tält förvandlas barnens rum till en spännande skog med indianer eller ett snöigt landskap där tältet är en iglo.

Lektält

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Tält för lek, mys och sagostunder

Barn älskar att ha ett eget litet utrymme där de kan få bestämma eller helt enkelt bara vara för sig själva lite. Ett tält är utmärkt för just detta eftersom du smidigt kan ha koll på barnen samtidigt som de kan få leka och mysa där inne så mycket barnen bara orkar. De tält du hittar hos oss kommer i olika former, färger och prisklasser. För att verkligen få ut så mycket som möjligt från ditt tält så kan du och barnen inreda det så att det blir bekvämt och mysigt. Med en mjuk och skön matta, gosiga kuddar och mängder av filtar kommer ditt barn att kunna leka, vila, mysa och ha kul. Med en mysig inredning blir tältet även lite mer som ett hemligt rum.

Ge ditt barn en egen myshörna redan idag. Med ett tält för lek slipper du städa lika mycket samtidigt som ditt barn kan leka av sig i sin egen lilla vrå. Det krävs inte mycket för att få tältet att bli de mysigaste rummet i hela hemmet. Om du dessutom drar in ett härligt täcke och en liten lampa så kan ni skapa ett litet krypin för sagor och berättelser. Du kan säkert själv tänka dig hur mysigt det vore att få läsa sagor till ditt barn, insvepta i ett varmt täcke. Beställ ett lektält från oss redan idag och överraska ditt barn med en klockren present som ni båda kommer att ha roligt med.