• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Lära Gå

Med hjälp av en Lära Gå vagn kan ditt barn lära sig att stå upp och börja gå helt på egen hand. Vagnen är inte bara perfekt för att låta ditt barn ta sina första steg, den är även bra för att förvara och lasta alla roliga leksaker på.

Lära Gå

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan
 

Med Lära Gå kan ditt barn leka och lära samtidigt

Det finns inget bättre sätt att lära sig nya saker samtidigt som man har roligt. Med hjälp av våra Lära Gå vagnar kan du låta barnet lära sig att ta sina första stapplande steg i livet på ett säkert sätt. Dessutom kan de ta med sig alla sina roliga leksaker och prylar när de väl har lärt sig att gå själva.

Glöm dagens moderna och supertekniska prylar, en Lära Gå vagn är en enkel och praktisk leksak som passar alla barn. Den är stabil och ger ett säkert stöd, vilket behövs för de yngsta barnen som inte riktigt utvecklat sina muskler än. Hjulen går att bromsa för att ställa in hur trögt de rullar. Maximal tröghet gör att barnet enkelt kan använda sin Lära Gå vagn för att ställa sig upp utan att den rullar iväg. Allt eftersom de blir säkrare på att stå upp själva så kan ni lätta på trögheten och låta vagnen röra på sig lite i taget. Så småningom, när barnen kan gå för fullt helt själva, kan vagnen användas utan några bromsar. Att se sitt barn yra omkring med vagnen full av roliga saker är ett nöje för alla föräldrar.

Vill du ge ditt barn möjligheten att börja gå helt själv? I så fall är Lära Gå rätt leksak att köpa. Ge barnet bra förutsättningar för att på ett enkelt och lekfullt sätt lära sig att gå själv. Dessa vagnar rekommenderas för barn som är sex månader eller äldre. Förutom hjulen så går det även att ställa in handtaget efter behov.