• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Dragleksaker

"Titta mamma och pappa, mina leksaker följer efter mig!". I barnens fantasi är allt möjligt och med roliga dragleksaker kan barnet få ett följe av sina bästa leksaker. Dragleksaker ser ut på många olika sätt och kan vara allt från en söt elefant till ett tåg eller en kärra.

Dragleksaker

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
 

Praktiskt, roligt och utvecklande

Leksaker är viktiga för barnens utveckling och ju mer lek, desto bättre. Dragleksaker är riktigt roliga för barnen eftersom leksakerna kommer till liv på ett annat sätt. Med hjul kan ankan eller björnen plötsligt gå av sig själv och följa efter barnet vart han eller hon än ska på äventyr. Förutom dragleksaker som ser ut som djur finns det även fina kärror och liknande som barnen kan dra med sig. Just kärror är roliga eftersom barnet då kan dra omkring på favoritleksakerna eller det bästa gosedjuret. Känslan av att själv få dra omkring med leksaker är speciell för barnen och gör att de utvecklas på flera sätt. Kanske kan du ha en picknick med barnet i vardagsrummet. I så fall kan barnet själv dra in maten och filten med hjälp av sin kärra. Tillsammans med alla gosedjur och leksaker blir picknicken oförglömlig.

Många barn drömmer om ett husdjur, men för många är det inte möjligt att ha vare sig katt eller hund hemma. Med dragleksaker kan barnets fantasi göra att leksaken kommer till liv. Det finns fina dragleksaker som är utformade som hundar, katter, björnar och elefanter. Snöret blir som ett koppel som barnet kan dra runt djuret med. Kanske kan dragleksaken få ett eget namn, en sovplats och en matskål? Vissa av våra dragleksaker är mjuka och kramvänliga, medan andra är hårda. Olika material är kul för barnen eftersom det känns på olika sätt. Vissa av dragleksakerna i vårt sortiment låter dessutom, en extra rolig detalj i leken.