• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? Ring oss på 020-12 12 45
#

Leksaker.seLeksaker.se

Bitleksaker

Det är inte konstigt att det kliar i tänderna när de växer ut för första gången. Med bitleksaker i mjukt och skonsamt gummi kan barnet få stimulans. Det är skönt för barnet att få bita på bitleksaker och dessutom är leksakerna roliga som vanliga leksaker även när barnet inte vill bita.

Bitleksaker

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Säkert och roligt

Eftersom bebisar och små barn gärna stoppar allt som de hittar i munnen gäller det att barnet inte har några små leksaker. Små leksaker eller leksaker som har lösa delar kan vara farligt eftersom barnet kan råka svälja något som fastnar i halsen. Men man kan inte stoppa bebisen eller barnet från att provsmaka på alla roliga saker han eller hon hittar. Istället för att alltid ha koll på vad bebisen hittar är det enklare att ge den lilla en bra bitleksak. Bitleksaker är helt säkra och tillverkade av mjukt gummi, ofta med olika struktur. Leksakerna är såpass stora att de inte utgör någon fara att fastna i halsen. I vårt sortiment kan du köpa roliga bitleksaker som både går att använda i badkaret och leka med som vanliga leksaker. En del av våra bitleksaker rasslar och känns spännande att ta på.

Leksaker i alla former är bra för barn eftersom de hjälper barnets fantasi och sinne att utvecklas. Bitleksaker är särskilt bra för barn med växande små tänder eftersom de stimulerar och känns sköna att bita på. För att barnet enklare ska kunna hålla i leksakerna är många av bitleksakerna försedda med smarta grepp och handtag. Ha gärna flera bitleksaker som kan få vara i både barnrummet och badrummet. Om din bebis eller ditt barn får syn på sin favoritleksak i badrummet kommer badet garanterat att gå både smidigare och vara roligare. Man kan säga att en badleksak har tre användningsområden – att stimulera de växande tänderna med och att fungera som en vanlig leksak och som badleksak.