• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Textilier

Få saker skapar lika stor förändring i en inredning som textiler. I barnens rum kan du dekorera och piffa upp inredningen ordentligt genom att köpa fina textiler som kuddar, filtar och mattor. Välj bland många fina mönster och pigga färger eller satsa på något mer enhetligt.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Bädda in rummet i färg

Att inreda barnrummet kan vara riktigt roligt, låt gärna barnen vara med! Med hjälp av olika textiler kan du snabbt och lätt skapa en mer ombonad känsla i barnrummet. Kanske har ditt barn en favoritfärg. I så fall kan du hitta vackra kuddar, sköna lakan och fina gardiner i rätt färg. Förutom snygga färger kan du även hitta mängder av textiler i kreativa mönster och till och med tyger med motiv. Om ditt barn har en favoritkaraktär kanske du kan hitta textiler med dessa på. Vilka barn gillar inte Elsa och Anna i Frost? Eller har du en liten Star Wars-nörd hemma? Bli inspirerad av vårt breda sortiment av fina och kvalitativa textiler och hitta något som passar i ditt barns rum. Det kan bli minst lika fint att färgmatcha gardiner, mattor och kuddar som att bryta av med både mönster och färger för att skapa en mer unik inredning.

Ett barnrum behöver inte vara färgstarkt, här finns även mängder av härliga tyger i lugnare toner som lila, grått och vitt. Stilrena färger är på många sätt smartast eftersom du då enkelt kan inreda med många olika möbler och färger. Förutom fina överkast, lakan och gardiner kan det vara roligt att bädda sängen med kuddar som ser ut som djur! Detta är garanterat något som kan motivera barnen till att själva bädda i ordning sängen på morgonen. Bredvid sängen kan du lägga ut en mjuk och skön matta eller fäll – underbart att få sätta ner fötterna på en tidig morgon.