• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Mattor

De flesta barnen leker ofta på golvet i sina rum, kanske kör de omkring med racerbilar eller leker med dockor. Oavsett lek är det alltid trevligt att lägga ut en mjuk matta i barnrummet. På så sätt blir det bekvämare att sitta på golvet och barnen blir inte lika smutsiga.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Välj bland olika modeller

Eftersom alla barnrum ser olika ut erbjuder vi ett stort och brett sortiment av snygga mattor. Här kan du hitta både större och mindre mattor, runda eller kantiga. Beroende på vilken inredning ditt barn har i sitt rum, om rummet har ett särskilt färgtema eller om barnet gillar något särskilt, finns mycket att välja på. Här kan du hitta både stilrena och enfärgade mattor men även kreativa varianter med fina mönster och former. En stor och mjuk matta är perfekt att ligga på när det ska läsas saga. Med några mysiga och mjuka kuddar kan barnet sitta och ligga bekvämt på mattan. En fin matta kan göra stor skillnad när det kommer till inredningen. Mattor gör snabbt att ett rum känns mer inbjudande och mysigt. Matcha gärna mattans mönster och färger med andra saker i rummet, exempelvis lakan och kuddar.

Ett tips när du inreder barnrummet är att du placerar olika mattor i olika "zoner". För att skapa olika "rum" i rummet kan du placera mattor här och var. På en större matta kan du exempelvis ställa skrivbord och stol som då får bilda "plugghörnan". En annan matta kan ligga nära hyllan med leksaker och på så sätt bli lekzonen. I vårt sortiment av mattor kan du köpa fina mattor av hög kvalitet som tål både lek och bus. Bli inspirerad av vårt stora sortiment och föreställ dig hur mattorna kan se ut i barnens rum. Här kan du hitta mattor som går i samma tema som andra inredningsprodukter som exempelvis förvaringslådor och belysning.