• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Klockor

Med våra söta och skojiga klockor blir det roligare än någonsin att hålla koll på tiden! Här hittar du många olika sorters klockor för barnens rum. Här finns bland annat större väggklockor i fina färger men även mindre klockor att ha på nattduksbordet.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Lär barnen klockan

Att sätta upp en klocka i barnens rum är både praktiskt och snyggt. Först och främst är det skönt att alltid ha en klocka i närheten så att du kan ha koll på tiden. Men även när barnen är tillräckligt gamla för att lära sig klockan är det bra om tiden alltid finns i närheten. Beroende på vad dina barn gillar och vilken inredning ni har i barnrummet, kan du garanterat hitta en tjusig klocka hos oss. Våra klockor kommer från omtyckta varumärken som tillverkar produkter av hög kvalitet och i barnsligt roligt design. Häng upp en färgglad klocka som ser ut som ett djur eller ställ en klocka på skrivbordet. Förutom klassiska och mekaniska klockor kan du även köpa digitalklockor. Vi har även klockor där du enkelt kan ställa in alarm, perfekt när barnen ska upp till skolan.

Förutom klassiska och stilrena klockor erbjuder vi även snygga modeller som är inspirerade av kända TV-figurer. Kanske gillar dina barn filmen Frost? I så fall kan du säkert hitta en tjusig klocka med de coola prinsessorna. För alla som gillar Star Wars finns såklart också ett bra sortiment att välja bland. Med allt från djurmotiv till snygga mönster, färger och filmkaraktärer, kan du garanterat hitta en klocka som ditt barn gillar. För att göra barnrummet extra roligt kan du sätta upp två eller tre klockor bredvid varandra. Under klockorna kan du sätta upp skyltar med olika städer, exempelvis New York, London och Tokyo. Ställ sedan in klockorna på de olika tidszonerna.