• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Hängare & Krokar

Barnrummet kan ofta vara hemmets stökigaste rum. Här ligger det ofta leksaker utspridda över högt och lågt, kläder på golvet och kritor över hela skrivbordet. För att underlätta städningen kan du sätta upp hängare & krokar i rummet. Här hittar du snygga produkter!

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Häng upp grejerna på väggen

Vi har alla varit med om att nyinköpta kläder ligger i travar på golvet. Detta är inte särskilt roligt men kan snabbt få ett stopp. Sätt upp snygga och roliga hängare & krokar i barnens rum så kan de enklare slänga upp jackor och kläder på krokar istället för att slänga de på golvet. Hängare och krokar som du hittar i vårt sortiment är något helt annat än vanliga krokar du hittar i en hall. Här blandas roliga former med färger – allt för att barnrummet ska inspirera barnens kreativitet. Sätt gärna upp krokar på dörren, ett perfekt ställe att hänga morgonrocken på. En hängare kan se ut på många sätt. Här kan du säkert hitta något annorlunda och roligt som bidrar till inredningen samtidigt som den är praktisk.

Förutom att dina barn kan hänga upp kläder och jackor på hängare & krokar kan du även hänga upp stora påsar och korgar. Detta är perfekt för leksaker, målargrejor och andra saker som behöver städas undan. Sätt upp hängare & krokar på ett roligt sätt, exempelvis stegvis i olika höjd. Med färgglada korgar och tygpåsar blir förvaringen en snygg detalj snarare än en tråkig påminnelse om städning. Här finns söta krokar med motiv av djur; urgulligt i barnrummet! På en fin hängare kan barnen hänga upp sina favoritkläder eller sin superhjältekostym. Ett tips för att göra inredningen rolig och praktisk är att du hänger upp olika hängare & krokar på väggen. Du kan sedan hänga upp små skyltar ovanför där det står namnen på barnets gosedjur. I söta tygpåsar kan sedan gosedjuren titta fram.