• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Förvaring

Leksaker överallt, kläder på golvet och en enda osalig röra! Nej, det vill du nog helst undvika i barnrummet. Med snygg och praktisk förvaring kan barnen själva snabbt och lätt städa undan sina leksaker och ha ett städat och fint rum. Hitta snygga lådor och hyllor redan idag!

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Förvaring som fungerar som dekoration

Tråkiga bananlådor och stökiga hyllor är ju inte särskilt roligt i inredningen. Det är dock inget du behöver oroa dig för hos oss. Vi har samlat ett roligt sortiment av snygg förvaring för barnrummet. Här kan du välja bland mängder av tjusiga lådor i olika storlekar, färger och mönster. Med smarta lådor kan du märka upp vad som ska ligga vart. Märk exempelvis upp olika förvaringslådor med leksaker, för dockorna och en låda för målargrejor. Framför dig hittar du förutom snygga lådor även fina korgar. Dessa är perfekta för barnen att slänga sina kläder i. Små barn kan inte själva vika och städa rummet men genom att underlätta för dig själv kan du ställa in stora lådor och korgar. Dessa blir både en snygg dekoration i inredningen samtidigt som även de små barnen kan städa undan sina saker enkelt.

Att städa rummet låter inte särskilt lockande i barns öron, men du kan få barnen att städa genom att göra städningen till en lek. Ett tips är att du sätter på barnens favoritmusik och låter barnen skynda sig med att lägga i ordning sina leksaker. När du pausar musiken måste barnet stå helt still. Du kan även rita en stor "städkalender" och för varje dag som barnen städat sina rum kan du klistra fast en guldstjärna. Gör det enkelt för dig själv och för dina barn att städa genom att köpa snygg förvaring. Med fina färger som rosa, blått, grönt och gult kan du säkert hitta något som passar i barnrummet.