• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Belysning

Gör barnens rum extra fint och mysigt med hjälp av belysning av olika slag. Med rätt sorts belysning och med lampskärmar med fina motiv, kan du snabbt göra rummet mysigare och mer hemtrevligt. Välj bland många olika lampor i vårt sortiment.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Blanda olika sorters lampor

Barnrummet är barnens egen oas där de kan utforska nya lekar och har roligt för sig själva. Men för att rummet ska kännas både trivsamt och dessutom vara praktiskt, är valet av belysning oerhört viktigt. Ett tips är att sätta upp både en starkare taklampa och mindre dekorationsbelysning. På så sätt kan du enkelt tända upp i rummet när barnen ska leka och behöver se ordentligt. På kvällen när du ska läsa godnattsaga eller barnen helt enkelt leker på rummet, kan du tända en mysigare belysning. För att skapa en hemtrevlig och ombonad atmosfär kan du sätta upp belysning både långt ner, längst väggarna och i taket. Här hittar du både tak-, bords- och golvlampor som passar utmärkt i barnens rum.

Barnrummet är en plats där barnen ska kunna känna kreativitet. Se därför till att satsa på belysning som är roligt! Här kan du välja bland roliga lampor som ser ut som djur, stjärnor och fina bollar. Lampor behöver nämligen inte endast vara till för att lysa upp rummet. De kan även fungera som fin dekoration i rummet. Vi har samlat tjusig belysning från populära varumärken, allt för att du ska kunna hitta både kvalitativ och snygg belysning. Många barn vill sova med en liten lampa tänd, här kan du välja bland flera nattlampor som skänker ett dovt ljus. För dig som är lite händig kan du smidigt sätta upp smålampor i taket som bildar en vacker stjärnhimmel. Barnet kan drömma sig bort ut i rymden om kvällarna när stjärnhimmelen är tänd.