• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Badleksaker

Nej men vad är det som kommer flytande där borta i horisonten? Ett jättestort piratskepp! Och där borta simmar den största ankan jag någonsin sett! Med ett stort sortiment av både badankor, badböcker och mycket annat kan du garanterat hitta något barnen gillar.

Badleksaker

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Lättare för dig och roligare för barnet

Vissa barn älskar att bada, andra tycker inte att det är särskilt lockande. För att badet ska bli lite enklare för både dig och ditt barn kan det vara smart att använda badleksaker. Leksaker i vattnet låter väldigt lockande för barnen och kan även vara roligt för dig som förälder. Medan barnet får sin schamponering kan han eller hon simma omkring med ankor eller kolla på roliga bilder i en badbok. Det finns mängder av skojiga badleksaker att välja bland. Alla våra badleksaker är såklart vattentåliga men även slitstarka och går att bita på. För att leksakerna inte ska försvinna ner i vattnet så flyter de. På sommaren kan du låta barnet ta med sina favoritleksaker till stranden. Badleksaker som hinkar, uppblåsbara bollar och spadar är perfekta för en dag i sanden.

Med barnens livliga fantasi blir badleksaker mycket mer än bara en plastanka eller en uppblåsbar båt. I barnens värld förvandlas ankan till en jättelik ubåtsanka och den där båten blir ett svävande skepp. Lek i alla dess former är bra för barnens utveckling. Ju mer lek, desto bättre. Badleksaker bjuder in till lek i vattnet och är alltid underhållande för de mindre barnen. För de barnen som inte tycker om att bada är badleksaker jättebra eftersom de kan göra vattnet lite mer inbjudande. Lek gärna med badleksakerna även utanför vattnet, då kan det kännas ännu roligare för barnet att få ta med sig sina "vanliga" leksaker ner i plurret. Hitta några nya favoritleksaker redan idag och låt barnet utforska sin fantasi i vattnet.