• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Babygym

Vikter, armhävningar och sit-ups? Nej, ett babygym är ingenting sådant, snarare en rolig fantasivärld där det svävar söta djur. Ett babygym är perfekt för små barn och är utformat som en stor och mjuk matta där barnet kan ligga på rygg och på mage. I en mobil hänger det leksaker som barnet kan klämma och känna på.

Babygym

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan
 

Roligt, utvecklande och mysigt

Det är aldrig för tidigt för att ge barnet ett babygym eftersom gymmet både stimulerar bebisen och låter den lille utforska sin alldeles egna fantasi. Lek i alla dess former gynnar bebisens utveckling och ett babygym är det perfekta sättet att introducera leken på. Ett babygym är som en jättestor leksak som bebisen kan ligga på. Den mjuka mattan är ofta dekorerad med roliga symboler och bilder som barnets fantasi kan utforska. I mobilen som hänger ovanför mattan finns roliga leksaker och djur i olika material. Det bästa med att mobilen ofta har leksaker i olika material är att bebisen kan utforska och klämma på saker som prasslar, känns mjuka eller som rasslar. För en liten bebis är ett babygym verkligen en portal till en lekfull värld och den kan hjälpa bebisen både med motoriken men även med sin utveckling.

Babygym finns i olika modeller men mysigast är det såklart med gym som har en mjuk och bekväm matta. Här kan bebisen ligga länge och leka och drömma. Vissa varianter har mobiler där du själv kan hänga upp leksaker och gosedjur. Detta är utmärkt eftersom du kan hänga upp bebisens favoritleksak eller gosedjur. Du kan använda ett babygym på flera sätt. Ett tips är att fästa en mjuk spegel i mobilen. Då kan bebisen se sig själv, något som brukar vara intressant för bebisar från cirka två månaders ålder. För att göra babygymmet extra bekvämt kan du lägga en tunn madrass eller filt under hela gymmet.