• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Äta & Dricka

"Nallen, krokodilen, dockan och älgen är här! Då börjar jag hälla upp te". Många barn älskar att ha tebjudning och fikastunder tillsammans med sina gosedjur. Detta är en lek som både är rolig och som också kan vara väldigt givande för barnen. Med våra fina produkter i äta & dricka hittar du trevliga tekoppar och serviser för barnen.

Äta & Dricka

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
 

Lär och lek med produkter från äta & dricka

När leken kombinerar nöje och lärande är den som bäst. Barn i alla åldrar har väldigt lätt för att lära sig nya saker och ofta helt på egen hand. Med våra produkter i äta & dricka kan du köpa leksaker som låter barnen låtsas äta & dricka. Att få hälla upp låtsas-te i små koppar till alla gosedjur är roligt för barnen. Dessutom kan de lära sig och prova på riktiga situationer. Tack vare barns makalösa fantasi kan nästan alla lekar kännas som på riktigt. Med några roliga leksaker från äta & dricka känns leken ännu mer äkta då varje gosedjur får sin alldeles egen kopp. I vårt sortiment av äta & dricka kan du exempelvis köpa en teservis från Disney. Kopparna och tekannan pryds av vackra bilder av barnens favoritprinsessor.

Var med i barnens lek och duka upp för fest med gosedjuren. Med ett litet bord, tjusiga koppar från äta & dricka och lite musik kommer ni snart i stämning. Att leka tebjudning är ett bra och roligt sätt att kommunicera med barnen. Att låta barnen leka med produkter från äta & dricka kan göra att nya intressen väcks. När du exempelvis lagar mat i köket kan barnen vara med och leka med sina alldeles egna köksprodukter från äta & dricka. Tillsammans med dig och sina roliga leksaker lär sig barnen att laga mat, att hjälpa till och såklart att ha roligt i köket. Ett matlagningsintresse har ofta sin början hemma med mamma eller pappa. Kanske får ett och annat gosedjur också vara med!