• Fri frakt över 1000 kr
 • Leverans 1-2 dagar
 • Öppet Köp
 • Bonus på allt
 • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Aktivitetsleksaker

Att små barn sprudlar av liv och glädje råder det inga tvivel om. Låt barnen utforska roliga och spännande aktivitetsleksaker som aktiverar hjärnan på ett lekfullt sätt. I sortimentet hittar du endast aktivitetsleksaker av hög kvalitet och som är tillverkade av olika material som känns roliga för barnet.

Aktivitetsleksaker

33 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 10 av totalt 33 produkter

Till toppen av sidan
 • Clementoni, Formsorteringshink 6 former

  En rolig formsorteringshink med 6 olika former som ska sättas in och återvinnas, för mycket kul medan du lär dig att känna igen första siffror, former och färger. Har ett praktiskt handtag som gör det enkelt att ta med var som helst, samt ett locklåssystem. Stimulerar hand-ögonkoordinering, erkännande av förhållandet mellan orsak och effekt och manuella färdigheter. Learn More

  Pris: 99 kr

  Ord. pris 165 kr -40%

 • Clementoni, Roll and Drop fun castle

  Ett roligt slott och samtidigt en vägleksak för att roa de minsta totorna! Barnet kan leka och rulla bollen längs banan inuti slottet och längs väggarna: släpp bollen på toppen av tornet och se den falla genom de olika nivåerna tills den stannar på gården framför ingången. Perfekt leksak för att utveckla användningen av händerna och förstå förhållandet mellan orsak och verkan. Learn More
  Pris: 149 kr

 • Clementoni, Stapelbara bilar

  4 söta fordon: en buss, en lastbil, en bil och en motorcykel för att leka med, stapla och upptäcka en efter en. En perfekt leksak för att öva motorik och hand-öga-koordination. Learn More
  Pris: 149 kr

 • Clementoni, Stapelbara ringar

  5 färgade ringar i olika storlekar, som ska staplas på en vippbotten. Ringarna är gjorda med olika ytor för att stimulera den taktila uppfattningen hos barn från de första månaderna av livet. Det stöder den manuella kompetensutvecklingen och den visuella uppfattningen. Det stimulerar barnet att känna igen färger, former, storlekar, orsak och effektrelationer. Learn More
  Pris: 159 kr

 • Elektronisk Xylofon med Ljud och Ljus, Fisher Price

  1. Finmotorik: Babyn tränar öga-hand-koordinationen när den slår på den vingliga leksaken eller trycker på den färgglada tangenterna.

  2. Nyfikenhet och upptäckt: När babyn förstår att den kan aktivera dansande ljus och lekfull musik lär den sig förstå sambandet mellan orsak och verkan.

  - Två leklägen: Babyn kan slå på den vinliga basen för att aktivera musik, toner och ljus eller skapa sin egen musik igenom att, trycka på tangenterna.

  - Välj läge med hjälp av knappen.

  Till denna leksak medföljer 3 st. AA-batterier. Learn More
  Pris: 249 kr

 • Fisher Price LP Helpful Neighbors Garage

  Med detta flervånings garage från Little People har du alltid någonstans att förvara alla dina bilar. Parkera bilarna på olika plan med hissen på utsidan och åk ut med bilarna genom den stora kanan på sidan. Eller kanske bara tanka upp alla bilar på den lilla service stationen på sidan utav garaget. Fungerar även med andra leksaker från Little People Learn More
  Pris: 399 kr

 • Fisher Price, Baby's First Blocks

  Plocklådan från Fisher Price är den perfekta leksaken för din baby att lära sig former och färger. Dessa klossar är designade så dom mindre barnen kan roa sig i flera timmar med att få ner klossarna i hålen. Learn More
  Pris: 199 kr

 • Fisher Price, Chatter Telephone

  En rolig telefon för de minsta från Fisher Price. Telefonen har hjul och ett snöre så att barnet kan dra den efter sig. De rörliga ögonen, den färgglada snurrplatta och de roliga telefonljuden stimulerar barnets fin- och grovmotorik, samt öga-hand-koordination och barnets olika sinnen och nyfikenhet.

  Från 12 till 36 månader.

  Learn More
  Pris: 159 kr

 • Fisher Price, Kassaapparat

  Med FISHER-PRICE-kassaapparaten kan barnen bege sig till mataffären för massor av fantasifull lek och roligt rollspel.

  Vrid på handtaget på den här klassiska kassaapparaten för att få fram kassalådan. De sex färgglada och numrerade plastmynten lär barnen om färger, siffror och pengar.

  Sortera och lägg ner mynten i springorna och tryck på en av knapparna för att byta bild och få myntet att rulla ner i rännan eller i kassalådan. Sedan är matvaruhandlaren redo för sin nästa kund!

  Learn More
  Pris: 399 kr

 • Fisher Price, Laugh & Learn, Smartphone, Svensk

  1 Resension(er)
  Fisher Price Laugh & Learn-smartphone har 12 färgglada knappar som aktiverar en rad roliga och lärorika sånger och fraser. Barnet kan trycka på knapparna på skärmen för att höra fler än 20 sånger om siffror, hälsningar och annat samtidigt som lampor blinkar i takt till musiken. Dra reglaget fram och tillbaka för att aktivera ännu mer musik och ljud!

  Kräver 2 AA-batterier (ingår).

  Från 6 månader.

  Learn More
  Pris: 249 kr

33 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 10 av totalt 33 produkter

Till toppen av sidan
 

Stimulerar och inspirerar hjärnan

Barn är nyfikna, lekfulla och har en fantastisk fantasi där de kan skapa nästan vad som helst. För att barnens enorma energi ska stimuleras på ett roligt sätt är aktivitetsleksaker perfekta. Aktivitetsleksaker är leksaker som bjuder in till lek och skoj samtidigt som de är utmanande för hjärnan. Det finns mängder av olika sorters aktivitetsleksaker, både enklare och mer komplicerade. Beroende på barnets ålder finns allt från färgglada klossar och bultbrädor till pussel, balanserande bollbanor och mycket mer. Aktivitetsleksaker är mer än bara vanliga leksaker. Denna sortens leksaker kan "förvandlas" i barnets fantasi och vara både utmanande och komplicerade eller hur enkla som helst.

När barnet inte använder aktivitetsleksaker som de är tänkta kan de istället förvandlas till något helt annat i barnets fantasi. Det är just det här som är så fantastiskt med barnens fantasi och lekfullhet. I vårt sortiment kan du köpa roliga aktivitetsleksaker för både de minsta barnen och de lite äldre barnen. Med roliga fingerdockor kan barnen ha en matiné i vardagsrummet och med en bultbräda kan barnen leka att de jobbar på en byggarbetsplats. Kanske vill barnet leka med mamma och pappa en stund. Med roliga leksaker som trädgårdsredskap, spis och kärror kan barnet enkelt få vara med i vardagssysslor samtidigt som han eller hon leker. En riktig leksaksklassiker som de flesta av oss har lekt med som små är kaplastavar. Dessa är utmärkta för barn i alla åldrar eftersom man kan leka på många olika sätt med dessa populära stavar. Vissa barn tycker det är kul att balansera stavarna på varandra, andra vill hellre kasta prick med stavarna.