• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Barn & Baby

Att få leka är viktigt för barn i alla åldrar. Särskilt viktig är leken för de allra minsta. Det är bland annat genom leken bäbisar och småbarn lär sig gå, prata, urskilja olika färger och ljud. Hos oss på Leksaker.se hittar du många nyttiga leksaker för ditt barn och din baby.

Barn & Baby

60 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 36 av totalt 60 produkter

Till toppen av sidan

60 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 36 av totalt 60 produkter

Till toppen av sidan
 

Handla småbarnsleksaker hos oss

Att leka är att ha kravlöst skoj, men det är också en viktig del i varje människas personliga utveckling. Många av oss vuxna förknippar nog begrepp som "lek" och "underhållning" till tillfälliga avbrott från det som egentligen är det "viktiga" i livet, men för mindre barn är lek bland det viktigaste man kan ägna sig åt (vid sidan av sömn, matintag och så vidare). Det är nämligen genom leken som små barn upptäcker och bekantar sig med sin omvärld, och leksaker och grupplekar (på exempelvis förskolan) hjälper dem att känna igen olika djur, ljud, färger och former. Det är ofta genom leken som småbarn lär känna sig kropp igenom att tränar sin balans och motorik.

I kategorin "Barn och baby" har vi på Leksaker.se samlat många av de produkter som riktar sig till lite mindre barn. Den tänkta målgruppen för produkterna i denna kategori är oftast någonstans mellan 0-3 år. När vi köpt in de varor som vi placerat under rubriken Barn och baby har vi dels haft de pedagogiska nyttoaspekterna i åtanke, och bara valt ut de produkter som vi tror kan främja ditt barns utveckling. Vi har också tittat på "rolighetsfaktorn" – för det allra viktigaste är ju att barnen har kul när de leker, annars tröttnar de och då uteblir ju allt det nyttiga.

Vi har med andra ord en hel radda skojiga och utvecklande produkter under Barn och baby. Leksakerna innehåller mycket få eller inga mindre delar eller bitar som kan sväljas. Produkter som dessa kvalitetstestas för säkerhet och miljövänlighet innan de släpps ut på marknaden. För att vara på den säkra sidan bör minst en förälder eller annan vuxen dock alltid läsa manualer och bruksanvisningar, samt hela tiden hålla ditt barn under uppsyn när det leker.