• Fri frakt över 1000 kr
 • Leverans 1-2 dagar
 • Öppet Köp
 • Bonus på allt
 • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Barbie

Barbie är världsberömd, och har en självklar plats i sortimentet på Leksaker.se! Hos oss hittar du flera Barbiedockor i olika utstyrslar, men självklart också hennes pojkvän Ken. Kamma hennes hår, klä om henne och matcha olika stilar. Barbie är en given succé som aldrig går ur tiden!

Barbie

3 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

3 Produkter

Till toppen av sidan
 • Barbie Malibu House Playset

  Öppna dörrarna. Utforska Barbies Malibu House och flytta in! Malibu House erbjuder mer än en halvmeter kreativ lek, två våningar, sex rum och mer än 25 olika tillbehör. Det finns plats för fyra övernattande gäster, så det är den perfekta miljön för en djup och härlig Barbie-sömn. Inga dockor ingår. Ålder 3+ Learn More
  Pris: 1 499 kr

 • Barbie, Grå Trikåklänning med Rosa Rutor

  En fantastiskt snygg och grå klänning med rosa rutor för en mer avslappnad vardagslook till dina Barbie dockor! Klänningen är anpassad så att den ska passa alla Barbie Fashionistas dockorna oavsett storlek. Learn More
  Pris: 59 kr

 • Barbie, Hus och Docka

  Barbies portabla dockhus har ett kök, sovrum, badrum och utomhuspool! Barbiedockan kommer i en söt blommig klänning med matchande skor. Fyll poolen med vatten för att göra det hela ännu mer verkligt - Barbiedockan kommer att ha så roligt att simma under den färgstarka uteplatsen. Dra de två stolarna till barbordet för att äta inomhus eller utomhus. Laga en fantastisk måltid i köket som innehåller en diskho och spis, plus en kastrull och mattillbehör. Learn More
  Pris: 749 kr

3 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

3 Produkter

Till toppen av sidan
 

Följ med till Barbies värld

Barbie är en populärkulturell ikon som funnits på marknaden ända sedan slutet av 50-talet, och i Sverige sedan 1963. Hon har älskats av generationer av barn, och blir aldrig omodern – hon följer noggrant modets skiftningar och kommer hela tiden i nya utföranden, med nya kläder och tillbehör.

Barbiedockorna kommer i många olika utföranden. Förutom Barbie själv finns även ett flertal väninnor att välja mellan, som alla har olika hårfärg, hudtoner och personligheter. Förutom en lång rad olika outfits – från vardagskläder till balklänningar – går det även att köpa utstyrslar baserade på olika yrkesroller, som till exempel journalist, konditor eller musiker. Detta uppmuntrar barnen att följa sina drömmar.

Dessutom finns en mängd små tillbehör till dockorna, som de kan hålla i eller använda på andra sätt. Barbie har en aktiv livsstil och många hobbys – detta innebär oändliga möjligheter till en fantasifull lek! Även Kens stil kan varieras. Barbie och hennes vänner kan också placeras i olika fordon, som säljs separat. Vill man verkligen göra det hemtrevligt för sina dockor går det också att köpa dockhus och andra lekmiljöer, som ofta går att möblera på olika sätt. Barbie är också en sann djurvän, så leksaksdjur, som exempelvis ridhästar eller hundvalpar, kan köpas till.

De senaste åren har även Barbies värld kommit att innefatta mer än bara dockorna och tillbehör till dessa, även om dessa fortfarande utgör varumärkets bas. Idag går det också att köpa många andra Barbieprodukter, som till exempel bäddset, filmer, TV- och datorspel, pysselsaker och kalas- och festattiraljer.

Här på Leksaker.se hittar du Barbiedockor till bra priser – passa på och köp, redan idag!