• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Bamse

Världens snällaste och starkaste björn är här för att rädda dagen! Ät lite dunder-honung tillsammans med Bamse och gå på skojiga äventyr med alla hans kompisar!

Bamse

10 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

10 Produkter

Till toppen av sidan

10 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

10 Produkter

Till toppen av sidan
 

Bamse - Världens starkaste björn!

Bamse är en liten brun björn som bor tillsammans med sin farmor på Höga Berget bland tre kullar. Bamses kompisar är kaninen Lille Skutt som är oftast lättskrämd och rädd och sköldpaddan Skalman som alltid har några kloka ord för att vägleda Bamse. När Bamse äter Gamla Farmors bekanta dunder-honung blir han världens starkaste björn och kan hjälpa alla som behöver det. Bamse är dock inte bara känd för sin styrka, för han är också världens snällaste björn. Serien lär barn om svåra ämnen som till exempel mobbning, rasism, jämställdhet men också samarbete, solidaritet och djur-och miljöfrågor.

Bamse har funnits länge. Den första tecknade serien, skapat av Rune Andréasson släpptes 1966 och sedan dess har det hänt mycket. Bamse blev så populär att han fick egna serietidningar, bilderböcker och till och med en egen långfilm på bio! Över åren har också karaktärerna utvecklats, skaffat familj och barn för att kunna ta upp dessa ämnen bättre.

Självklart finns det också ett upphov av olika leksaker, barnkläder och barndekoration med Bamse. Här på Leksaker.se kan du hitta och köpa roliga Bamse leksaker för att skapa dina egna äventyr eller iscensätta händelserna i filmerna, serietidningarna eller böckerna. Bara fantasin kan sätta gränserna!