• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Baby Born

Det tyska företaget Baby Born är världskända för sina verklighetstrogna dockor, och sortimentet här på Leksaker.se hade inte varit komplett utan dem. Dockorna från Baby Born gråter, äter, sover och kissar, precis som riktiga bäbisar, så det gäller att ta väl hand om dem!

Baby Born

14 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

14 Produkter

Till toppen av sidan

14 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

14 Produkter

Till toppen av sidan
 

En internationell succé

Under de senaste 20 åren har över 12 miljoner Baby Born-dockor sålts, i sammanlagt 65 länder. Dessa realistiska dockor har blivit sådana storsäljare tack vare sina många naturtrogna funktioner. Bebisdockorna från Baby Born gråter riktiga tårar när de är hungriga, trötta eller ledsna, de kan äta, dricka och sova. Man kan även låta dem gå på pottan eller ge dem ett bad. När de ligger ned sprattlar de på ett mycket verkligt sett – med andra ord väntar många härliga stunder med dockorna från Baby Born!

Förutom dockorna i sig säljer Baby Born också en hel rad med olika tillbehör. Till exempel finns det ett flertal kläduppsättningar att välja mellan, som man kan klä sina dockor i. Förutom vardagskläder går det till exempel att köpa gulliga pyjamasar, bodys och morgonrockar. Det går även att köpa blöjor till Baby Born-dockorna, och som om detta inte vore nog finns det också – självklart – flera olika nappflaskor i olika färger att välja på.

Utöver alla dessa accessoarer och tillbehör säljs även flera tillbehör som gör leken ännu verkligare! Exempel på detta är badrumstillbehören – med hjälp av badkaret kan dockorna plaska runt i vattnet och ha kul, och på pottan kan dockorna kissa. Därtill finns det även flera sängar att välja mellan, och även ett doktorsset.

Vill man ta med sin docka ut på promenad går också det alldeles utmärkt. Välj mellan flera olika barnvagnsmodeller designade speciellt för din docka från Baby Born! I utbudet finns såväl lyxmodellen som en tvåsitsvagn för "tvillingdockor", men även den lite enklare sulkyn och trehjulsvagnen, som är ett lite sportigare alternativ.