• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Arrma

Radiostyrda bilar i all ära men ska man ha en riktigt tuff bil som dessutom kör snabbt och håller hög kvalitet så är Arrma RC rätt varumärke. Arrma RC tillverkar radiostyrda bilar som känns äkta och som klarar stora påfrestningar. Varumärket erbjuder riktigt snabba bilar med en sylvass design.

Arrma

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Det bästa åket

Arrma RC har länge varit barnen och ungdomarnas favorit bland de radiostyrda bilarna. Egentligen är det inte så konstigt att varumärket blivit så populära som de faktiskt är. Till att börja med tar de sina bilmodeller till en helt annan nivå. Designen är tuff, kaxig och sportig och bilarna klarar av att köra i olika typer av terräng. Att Arrma RC bilar dessutom kan köra riktigt snabbt är såklart extra kul för den som gillar fart. I vårt sortiment av Arrma RC hittar du flertalet bilmodeller av hög kvalitet. Välj ut just det fordon som ditt barn kommer gilla. Till skillnad från mer ömtåliga leksaker är Arrma RC bilar tillverkade för att köras i leriga banor.

Eftersom Arrma RC bilar är ganska avancerade i sin utformning passar de oftast bäst till lite äldre barn och till ungdomar. Det finns även många vuxna som älskar att köra race med dessa radiostyrda bilar. Ett tips är att bygga en bana utomhus, gärna på grusunderlag, där ni sedan kan tävla mot varandra. En stor fördel med att köra Arrma RC här i Sverige är såklart att vi har möjligheten att köra i snö. En snöig och isig bana öppnar upp till helt nya racingmöjligheter. Att lära sig köra en radiostyrd bil går snabbt. Med lite övning kan du på ett enkelt sätt lära dig hantera spakarna på kontrollen. Med en alldeles egen Arrma RC bil kan barnen och ungdomarna få upp ett riktigt intresse för fordon. Det finns egentligen bara ett sätt att avsluta på – klara, färdiga, gååå!