• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Animagic

Hos Leksaker.se hittar du flera söta gosedjur och roliga leksaker från Animagic! Djuren från Animagic känns nästan som levande djur – de skäller, jamar, gnäggar och snarkar när de sover, och med Animagickopplets hjälp kan djuren även tas med på promenad! Förutom gosedjuren finns också roliga leksaker i Animagic Rescue Hospital-serien.

Animagic

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Animagic – en hel värld av söta leksaksdjur

Animagics sortiment är fullt av söta gosedjur och roliga leksaker. Dessa kramdjur har blivit mycket populära på senare år, och en tänkbar anledning till det är dess interaktiva funktioner. Gosedjuren från Animagic känns nämligen mycket levande. De kan gå och sitta och skäller, jamar och gnäggar när någon leker med dem.

Det finns flera figurer att välja på. Den supersöta vovven Fluffy skäller glatt när någon klappar den vita pälsen. Ponnyn Tessie travar sött, sida vid sida med ditt barn, och gnäggar när något roligt händer. Snälla katten Sparkle spinner och jamar och bär sin blinkande rosett som en krona på huvudet, och tiken Bonnies valpar älskar att lyssna på sagor innan läggdags. Vissa djur kan också följa med på promenad, med hjälp av ett blinkande koppel.

Animagics kramdjur passar perfekt för barn som till exempel håller på att lära sig sova i egen säng, då de ger både trygghet och sällskap så att insomningen går enkelt. Med sitt naturtrogna beteende passar djuren från Animagic också bra för barn som vill ha husdjur men är allergiska mot riktiga pälsdjur.

Förutom gosedjur har Animagic också en hel serie med mindre plastfigurer i sitt utbud, närmare bestämt den mycket populära Animagic Rescue Hospital-serien. Här är temat "djursjukhus", och här finns ett flertal utryckningsfordon att välja mellan, bland annat en ambulansjeep, en sjukhushelikopter och ett djursjukhus. Till Rescue Hospital-serien hör också ett stort antal samlarfigurer – nya patienter i form av små, söta djur som kan köpas till. Även dessa figurer är interaktiva – om man gnuggar på det ställe där det uppstått en rodnad så försvinner den, och djuret blir friskt igen!

Köp Animagic hos Leksaker.se, redan idag!